Egyébként tényleg. Zemplén, bükk, Mátra szerintem nem összehasonlítható a bakonnyal.
Egyébként tényleg. Zemplén, bükk, Mátra szerintem nem összehasonlítható a bakonnyal.
Azért hegyi kiképzésnek aposztrofálni bármelyiket is, kicsit eufemizmusEgyébként tényleg. Zemplén, bükk, Mátra szerintem nem összehasonlítható a bakonnyal.

Helyi viszonyok között. Nem magashegyi, de azért felmerülnenek problémák bármelyik helyen, ami eddig nem.Azért hegyi kiképzésnek aposztrofálni bármelyiket is, kicsit eufemizmus![]()
Hódmezőhöz kèpest.Azért hegyi kiképzésnek aposztrofálni bármelyiket is, kicsit eufemizmus![]()
Megnézném Reziben hogyan mászol fel a löszfalon.Azért hegyi kiképzésnek aposztrofálni bármelyiket is, kicsit eufemizmus![]()
Én hegyes vidéken nőttem fel, de azért volt néhány helyzet, amikor erősen kapaszkodtam a kötélbe. Az alföldi katonatársaimat meg nem is említem.Akkor menjenek a Gellért-hegyreHelyi viszonyok között. Nem magashegyi, de azért felmerülnenek problémák bármelyik helyen, ami eddig nem.

A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében beérkező Lynx KF41 páncélozott gyalogsági harcjárművekkel felszerelt század harccsoport felkészültségét egy intenzív, harcászati szintű összhaderőnemi gyakorlaton bizonyította.
![]()
Vörös fényben, felkészülten...
A Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében beérkező Lynx KF41 páncélozott gyalogsági harcjárművekkel felszerelt század harccsoport felkészültségét egy intenzív, harcászati szintű összhaderőnemi gyakorlaton bizonyította.honvedelem.hu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..