Egyértelműen.
Akkor vannak még gyakorlati szakemberek Magyarországon, még ha ez nyugatra emigrált ex honfitársainknak elképzelhetetlen is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egyértelműen.
Namost az,hogy még vannak Mihura kiképzett technikusok,az mennyivel teszi korszerűbb,használhatóbb helivé a Mihut az ország számára?Fekete-afrikai haderők szintjét ezekszerint példaadónak kell tekinteni?Mert ott valóban ütőképesnek számit a MihuA is.De még a Mi4 felfegyverzett változata is
Az ugye megvan, hogy a éjszakai kepesseges uh1y vebom meg szürke?Nézd meg színét, és találgass, hogy egy helikopter ami harchelyzetben a föld közelében lapul, a régi terepszínűvel milyen napszakhoz volt belőve, meg vajon ez a mostani hova lehet?
Tehát nem éjszaka kompatibilis azt mondod?Az ugye megvan, hogy a éjszakai kepesseges uh1y vebom meg szürke?
Az f15 meg hol ilyen es hol olyan szinu.
Egyelemes rossz mintabol extrapolalsz a vegtelenbe es 100% wishful thinking.
Folytassam vagy leesik?
Az ugye megvan, hogy a éjszakai kepesseges uh1y vebom meg szürke?
Az f15 meg hol ilyen es hol olyan szinu.
Egyelemes rossz mintabol extrapolalsz a vegtelenbe es 100% wishful thinking.
Folytassam vagy leesik?
Tehát nem éjszaka kompatibilis azt mondod?
Mi a terem tokom az, hogy éjszaka kompatibilis...? El lett magyarazva. Ejszaka tud repulni, de harcolni nem.Tehát nem éjszaka kompatibilis azt mondod?
No, hát akkor csak tud éjszaka repülni .Mi a terem tokom az, hogy éjszaka kompatibilis...? El lett magyarazva. Ejszaka tud repulni, de harcolni nem.
Az éjszakai harckepes heliken okkal nem csak nvg habem flir torony van.
Ne haragudj, de ezen mit olyan rohadt nehez megérteni ennyi magyarazas utan? Erre most a festes szinnel jossz...
Kesz. Feladom. Felolem legy ostoba es told fullba. Csak a tobbsegnek konnyebb lenne az elete, ha nem itt tenned.No, hát akkor csak tud éjszaka repülni .
Harcolni meg ami tud repülni úgy hogy van rajta fegyverzet, az tud. Van ám olyan is hogy nem mozgó/álcázott célpontot kell támadni.
Vagy más deríti fel, adja a koordinátát.
Mindegy, úgy is én vagyok a madár, ezt fixre vettem előzetesen is .
Ez a szürke sehova sem igazán "kompatibilis".Elvileg a várt veszélyforrás szerint alakitják ki a kamuflást.Ha az ellen szempontjábol többnyire égháttérben lesz a gép,akkor valamiféle légifölényszürke a logikus.Viszont ha az ellen légiereje a legfontossabb veszélyforrás,akkor a terepszint érdemessebb felmázolni.Hisz akkor a várhat támadó szempontjábol földháttérben lesz valószinüleg,fűnivóban keres menedéket,és az állóhelyen lévő gépet is rejteni kéne a légiveszélytöl.Tehát nem éjszaka kompatibilis azt mondod?
Jó leszel fiam rendörnek....No, hát akkor csak tud éjszaka repülni .
Harcolni meg ami tud repülni úgy hogy van rajta fegyverzet, az tud. Van ám olyan is hogy nem mozgó/álcázott célpontot kell támadni.
Vagy más deríti fel, adja a koordinátát.
Mindegy, úgy is én vagyok a madár, ezt fixre vettem előzetesen is .
De csak is rövid ö-vel.Jó leszel fiam rendörnek....
Csak ha én is úgy akarom. Ha nem Zsani leszek. Peperellek ha nem takarodsz el a széfszpészemből!!!!Azt mondja, hgy ha kapsz egy szoknyát és kifestünk, akkor még mindig Zsolti maradsz, nem Zsani.
És ezek az emberek még döntési pozícióban vanna a HMen belül? Vagy egyáltalán a Honvédség tagjai?? Ismerek olyan szakit aki anna fegyveres volt a Mihun, de ma már a közelében sincs annak a tudásnak amit anno használt minden nap. Értem én hogy, értenek itt még emberek mindenhez is, de amikor olyan dolgokkal jönnek, hogy jó a Mihu mert bambizni lehet, meg éjjel is lövöldözünk vele mert van éjjelátó?? Hány ex Mihu pilótànak van èjszakai repülési jártassága? Bocs, de azért mert a Zord Gabi azt írta, még nem vagyok benne biztos, hogy itt sok beleszólása volt bárkinek aki anno repülte vagy üzemeltette a típust. Maradok tisztelettel, egy agymosott nyugati migráncs!Ki számít gyakorlati szakembernek harcihelikopter témában? Egy olyan ember annak tekinthető mondjuk, aki tavaly egy feketeafrikai országban részt vett pilótaként néhány mihu üzembehelyezésénél?
Te jó arc vagy, nincs veled semmi baj .És ezek az emberek még döntési pozícióban vanna a HMen belül? Vagy egyáltalán a Honvédség tagjai?? Ismerek olyan szakit aki anna fegyveres volt a Mihun, de ma már a közelében sincs annak a tudásnak amit anno használt minden nap. Értem én hogy, értenek itt még emberek mindenhez is, de amikor olyan dolgokkal jönnek, hogy jó a Mihu mert bambizni lehet, meg éjjel is lövöldözünk vele mert van éjjelátó?? Hány ex Mihu pilótànak van èjszakai repülési jártassága? Bocs, de azért mert a Zord Gabi azt írta, még nem vagyok benne biztos, hogy itt sok beleszólása volt bárkinek aki anno repülte vagy üzemeltette a típust. Maradok tisztelettel, egy agymosott nyugati migráncs!
1000 oras helire utolag vagy egyáltalán barmit? Minek? A szarnak adni egy pofont?A rendőrségi helikopterek is utólag kaptak Flir tornyot, én nem temetném a helyzetet (de nyilván nem számítok arra, hogy a harcérték szempont legyen).
És ezek az emberek még döntési pozícióban vanna a HMen belül? Vagy egyáltalán a Honvédség tagjai?? Ismerek olyan szakit aki anna fegyveres volt a Mihun, de ma már a közelében sincs annak a tudásnak amit anno használt minden nap. Értem én hogy, értenek itt még emberek mindenhez is, de amikor olyan dolgokkal jönnek, hogy jó a Mihu mert bambizni lehet, meg éjjel is lövöldözünk vele mert van éjjelátó?? Hány ex Mihu pilótànak van èjszakai repülési jártassága? Bocs, de azért mert a Zord Gabi azt írta, még nem vagyok benne biztos, hogy itt sok beleszólása volt bárkinek aki anno repülte vagy üzemeltette a típust. Maradok tisztelettel, egy agymosott nyugati migráncs!