Oldalakon át lett sulykolva, terjesztve, hogy nem lesz ATGM, mert mindent eladtak.
Meg, hogy a gép semmire nem jó, újra 80-ás évek, T-55 szint, elől ülő minek van, stb... Ez a véleményük. Amit én leírtam az nem a véleményem. 137, 151. oldal. Így volt a múltban, vagy így lett. Olyanok akik életükben nem ültek 24-esen, viszont kiosztanak, jobbantudnak, megmondják az igazat. Legyen, itt úgyis bármi leírható, cáfolható az majd úgyis a homályba vész, ha igaz, ha nem.
De most hivatalosan is kiderült, amit korábban írtam, hogy lesz(van) páncéltörő fegyverzet, a sok “jobbantudja” ezzel meg lett cáfolva.
Festéssel kapcsolatban dettó. A pk most elmondta azt, amit leírtam korábban a festés miértjéről.
Innen visszaolvasva el lehet dönteni ki írt le igazat és ki ostobaságot...
Hozzáteszem: NVG nélkül, 2012 előtt is volt éjszakai repülés, tábori körülmények közötti kitelepüléssel is, éleslövészettel. Ez sem a véleményem, így volt. (Jönnek majd a károgók, ja de csak ide-oda lövöldöztek a 2 szép szemükkel.)
A véleményem: az a képesség ami volt és amit hagytak megszűnni, most 7-8 évig megint lesz. Ennyi.