Általában a magas rendfokozatú és beosztású emberek azért nem hülyék ám.
Nem csak jellemtelenek
Biztos nem mind.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Általában a magas rendfokozatú és beosztású emberek azért nem hülyék ám.
Ez nem az én problémám.Még is mit kellett volna mondani?Nem jó üzlet a 24-es felújítás.Minek?Hogy másnap már ne legyen katona?
Nagyon meg lennék lepve, ha a megkérdezése nélkül jött volna létre ez az egész Mi-24 project. Ennek a szakterületnek Ő a feje idehaza.Még is mit kellett volna mondani?Nem jó üzlet a 24-es felújítás.Minek?Hogy másnap már ne legyen katona?
De,ebben az évtizedben. '19 van bakker!Hát,nem ebben az évtizedben.....Hót pénzkidobás volt ez az egész restauráció.Látvány,pótcselekvés,parasztvakitás
Akkor nem elég,hogy gerinctelen,még inkompetens is.......mondjuk ez korántsem annyira meglepő egy magyar parkettástol.......tisztelet a kivételnek.....bár azok ritkán kapnak parkettát mifelénk....Nagyon meg lennék lepve, ha a megkérdezése nélkül jött volna létre ez az egész Mi-24 project. Ennek a szakterületnek Ő a feje idehaza.
Ha TE és Molni mondjátok, BIZTOSAN így van.Akkor nem elég,hogy gerinctelen,még inkompetens is.......mondjuk ez korántsem annyira meglepő egy magyar parkettástol.......tisztelet a kivételnek.....bár azok ritkán kapnak parkettát mifelénk....
Akkor nem elég,hogy gerinctelen,még inkompetens is.......mondjuk ez korántsem annyira meglepő egy magyar parkettástol.......tisztelet a kivételnek.....bár azok ritkán kapnak parkettát mifelénk....
Ilyen magas rangú ember nem véletlen lesz valakiből. Ha nem fejlesztette ki a képességét az felfelé ökörség ellenállásra, akkor mi faszt kellene mondanom? Azt, hogy az én problémám? Eszemfaszom megáll. De tényleg.
2012óta nem repültek a Mihuk.A hozzávaló felszerelést nagyrészt eladták.Technikailag,harci lehetőségeit tekintve elavult.Nappali optikai célkereső és célzó remdszer.Igazábol amikor a 80as évek végén legyártották őket,már akkor elavultak voltak.Vesd össze az akkori AH1W/AH64A felderitő-tűzvezető rendszereivel....90es években ment a lobbizás,hogy modernizálják őket (akár orosz,akár izraeli/nyugati technolgiával) mert ebben az áléapotában már akkor elavultnak minősült......20+ éve elavultnak minősitették,magyar katonatisztek.Valószinűleg maga Kollár elvtárs is,csak most gazsulál a parkettás fizetéséért.@Celebra elmondanád hogy miért gondolod hogy ekkora szamárság volt felkelteni a mihukat szerinted? csak kíváncsi vagyok, annyira mondjátok molnival de egy normális érvet még nem láttam
nyilván kemény munkával nem lehet oda kerülni de mindegy is mert itt ez nem számít , ha van valaki aki ért ahhoz amit csinál az Ő , ha Koller azt mondja hogy nem volt hülyeség én elhiszem és a minimum az hogy a tiszteletet megadjuk Neki, ha szimpi ha nem.Ilyen magas rangú ember nem véletlen lesz valakiből. Ha nem fejlesztette ki a képességét az felfelé ökörség ellenállásra, akkor mi faszt kellene mondanom? Azt, hogy az én problémám? Eszemfaszom megáll. De tényleg.
Cégnél is mondtam már meg felfelé a véleményem. Leintettek, menjen a szekér. Persze a szart nekünk kellett a lóba visszalapátolni és a hab a tortán, hogy igazam lett.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én inkább gondolkozok és számolok és megnézem milyen más lehetőség lehetett volna ebből a pénzmagból. A tisztelet meg nem értem, hogy hogyan jön ide. Nekem feltettek egy kérdést és válaszoltam rá.@molnibalage
nyilván kemény munkával nem lehet oda kerülni de mindegy is mert itt ez nem számít , ha van valaki aki ért ahhoz amit csinál az Ő , ha Koller azt mondja hogy nem volt hülyeség én elhiszem és a minimum az hogy a tiszteletet megadjuk Neki, ha szimpi ha nem.
Találkozás egy fiatalemberrel......valami ilesmiről szol@molnibalage
nyilván kemény munkával nem lehet oda kerülni de mindegy is mert itt ez nem számít , ha van valaki aki ért ahhoz amit csinál az Ő , ha Koller azt mondja hogy nem volt hülyeség én elhiszem és a minimum az hogy a tiszteletet megadjuk Neki, ha szimpi ha nem.
2008 körül tudtommalEttől függetlenül engem még mindig az érdekel, hogy mikor inditott legutobb magyar Mi-24 iranyitott panceltoro raketat?
Nem azért kérdeztem, hogy felesleges vagy nem. Az érdekelne, hogy kb. mióta nincs meg ez a képesség.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én inkább gondolkozok és számolok és megnézem milyen más lehetőség lehetett volna ebből a pénzmagból.
örülök hogy nem vagy valami sorsdöntő beosztásbanLehet, hogy bennem van a hiba, de én inkább gondolkozok és számolok és megnézem milyen más lehetőség lehetett volna ebből a pénzmagból. A tisztelet meg nem értem, hogy hogyan jön ide. Nekem feltettek egy kérdést és válaszoltam rá.
Sikerült PC-skedő dumával elmenni a lényeg mellett. Vastaps.
??Találkozás egy fiatalemberrel......valami ilesmiről szol
Éppnséggel voltam kamionsoför.Kapásbol 5volt sofőrtársam jut eszembe,aki hivatásos katonábol lett sofőr.Egyikük volt harckocsizó százados Tatán.Másikuk főhadnagyként szerelt-Mihu pilota volt.De még olyan is akadt,aki elötte országgyűlési képviselő volt a 90es években.Szóval ha ez degradálás akart lenni-qrvára jobblet volna ha hallgatszCeleb meg kamionos, ő mindenhez is ért!