Azt a NERpatkányozást nem is te toltad, hanem Angelsoul.
Lényegtelen, meddő vita ez, mert vannak emberek akiknek bármi is fog történni az büdös lesz, mivel zsigerből gyűlölik a jelenlegi rendszert. Ezzel én meg vitatkozni így nem akarok és nem fogok. Minek? Itt van olyan aki büntetlenül inkompetensezhette, hazaárulózhatta le, fikázhatta széjjel a doktoriját pl. egy Dr. Kollár Józsefnek, nekem itt már ebben a vitában nincs tovább szerepem úgy gondolom.
Azért a te hozzáállásod is muris. A nem tudhatjuktól akkor lehet elrugaszkodni, ha neked tetszik az elrugaszkodás. Így nehéz.
A NER patkányozásnak más oka van, de az belpol. Hagyjuk. Arra viszont mit kéne szerinted mondani, hogy tesz egy vaskos kijelentést, majd amikor kérjük a bizonyítást, akkor lapít, mint szar a fűben...? Ezt minek kéne minősíteni...? Mert szórta ám Zeal a jelzőket, ahogy kell...
Az érveket leírták többet, hogy szerintünk miért nem volt talán teljesen átgondolt a 24-es feltámasztás.
Nálam már árnyaltabb a kép. Az éjszaka védelme igen sokat jelent NIR és gépágyús használathoz is. A bibi az, hogy nappal...
A MANPAD veszély annyira durva, hogy gyakorlatilag ma egy harci helikoptert 4 km-re harccselekmény közelébe engedni DIRCM nélkül nettó felelőtlenség az én szememben.
Várjuk ki a végét, pár hónapja azt hittük tán még repülni se tudnak majd éjszaka. Most meg célba is lőnek ...
Amint kiderült az éjszakai repülés, akkor annak örültem, mert az nagyon is sejthető volt, hogy a gépágyúzás és NIR ezzel megy. A harcászati értékét is látom. Az ár/érték aránya zavar.
Most akkor ha ez a heli kiképzés és harci feladatot is gyakorol, akkor 7 év és 1000 óra az mire elég? A Gripennél egyesek mániája az, hogy 14 Gripen nem mindenre elég. Na 1000 repóra 7 év alatt mire elég? Mert arra biztosan nem, hogy két személyzet 0-ról fel legyen húzva, készségszint legyen ÉS még többeket is oktassanak.
Ez az, amikor azt mondom, hogy két szék közt a pad alá esünk. A kérdés az, hogy a 75M-ón felül mennyit kellett volna költeni arra, hogy több legyen és ne csak 7 évre.
Ez ugyanannak az egyik eszköze, ami ellen a harcihelikoptereket tartjuk. Ha a minyóprogram árán vettünk volna 50 darab CBU-97-et LongShot kittel és még 350 darab Brimstone-t, akkor beljebb lennénk most páncélelhárítás terén és olyan brutál képességünk lenne, amivel az egész ukrán hadsereget fel tudná tartóztatni a kisded légierőnk is, ha az fel akarna vonulni ellenünk!
Az ottawai egyezményt pedig fel kell mondani, mert szimpla árulás volt az aláírása! Ha majd minden nagy és szuperhatalom aláírta, akkor azután írhatják alá a kisebb országok, de akkor sincs értelme, mert a nagy és szuperhatalmakban a kisebb országok soha nem bízhatnak meg, hogy nem fogják önkényesen lesöpörni a jogot az asztalról, ahogy az USA tette az iráni atomegyezménnyel mondjuk!
Nem. A CBU-105 SWF a FoFA egy kulcselemének, az interdiction bevetések egyik ultimate eszköze, a Mi-24 meg ilyen jellegű bevetést soha nem repülne, már csak hatótáv miatt se nagyon.