[HUN] Mil Mi-24 D/P/V "Hind"

Szerintem már régen tele lenne az internet a Szolnokról Kecskemétre közúton átszállított következő négy helikopterről készült fotókkal, ha vinne is valamit...

Nem értem az összefüggést.
Négy gép jön, minden nap egy, belsejében egy Mihuval és még ki tudja mivel. Gondolom, hogy megvan az oka, miért sötétben érkeznek. Talán ezek a gépek hozzák a lényeget a harci helikoptereinkhez.
Vagy más az ok.

Négy gép jön, minden nap egy, belsejében egy Mihuval és még ki tudja mivel. Gondolom, hogy megvan az oka, miért sötétben érkeznek. Talán ezek a gépek hozzák a lényeget a harci helikoptereinkhez.
Vagy más az ok.

8+4 db-ról szólt a szerződés.

Kivittek 8-at. Visszajött 4. Most érkezik a másik 4, egyesével.
Logisztikai szempontból kedvezőbb lenne ha a visszaúton is vinne valamit a repülőgép. De nem visz.
Mert ahhoz már oda kellett volna szállítani a helikoptereket Szolnokról. És a közúti szállításról eddig mindig voltak fotók. De most nincs.

8+4 db-ról szólt a szerződés.

Kivittek 8-at. Visszajött 4. Most érkezik a másik 4, egyesével.
Logisztikai szempontból kedvezőbb lenne ha a visszaúton is vinne valamit a repülőgép. De nem visz.
Mert ahhoz már oda kellett volna szállítani a helikoptereket Szolnokról. És a közúti szállításról eddig mindig voltak fotók. De most nincs.

Tibi atya tegnap már csak 8 darabról beszélt, valószínűleg már nem lesz +4

49457206_2760988800592890_2367628862545723392_n.jpg

Vagy más az ok.

Valószínűleg leálltak az orosz An-124esek, mert az ukránok nem adnak alkatrészt az oroszoknak. Így maradt az Il-76. Ez a gép decemberben szinte minden második-harmadik napon repült. Lehet, javítani kellett indulás előtt.

De rémélem, igazad van és hozott még valamit.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Valószínűleg leálltak az orosz An-124esek, mert az ukránok nem adnak alkatrészt az oroszoknak. Így maradt az Il-76. Ez a gép decemberben szinte minden második-harmadik napon repült. Lehet, javítani kellett indulás előtt.

De rémélem, igazad van és hozott még valamit.
1-et hozott csak nem? Nem kellett akkora gép mint a Ruszlan.

Igen, egyet, aztán holnap megint egyet, majd megint egyet stb. Ha lenne szabad Ruszlan, egyben jött volna mind
Ja hogy minden nap hoznak egyet. Ezt eddig nem írtad. Eddig kettesével jöttek, gondoltam ez kész lett aztán sürgősen hozni is kellett kötbér vagy ilyesmi miatt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: gacsat