Egy normális esetben kellene ez mind, de élesben mi nem pontonozgatnank semmit. A szomszédban se működött sokáig sehol. Előbb robbantanank mi fel a Duna hidakat is csakhogy lassitsuk az ellent, minthogy kelet felé pontonhidat verjunk.
De bekeidoben viszont szükség lehet rá valamilyen okbol, és gyakorolnia is kellene a katonáknak az osszeszerelest.
Szerintem jók lesznek még egy darabig azok a régi szovjet hidak, nincs nekünk annyi nehéz tankunk hogy azokért megerje megvenni egyenlőre. Esetleg ha a német valami használtat adna olcsón akkor el lehet rajt gondolkozni.
Mivel 40-50-70 tonnás gépeket szereztünk be, kellenek, mert nincsenek. Ez nem mekdo, hogy "kérem-nemkérem".
Kell.
Hozzá tartoznak a nagy vasakhoz, nem opcionális. Hanem szervesen hozzátartozó, mélkülözhetetlen elem, ami nélkül patyomkin az egész előadás.
Kivéve nállunk, magyarosan, elkummantva a dolgokat. De az hogy a földrajz már behatárolja a nehéztech használhatóságát, nem is tudom milyen kategória.
( Tegyél egy random helyre Mo térképén pontot, biztos vagyok benne hogy mindegy merre indulsz el, 20km max, és lesz egy átkelés, valamilyen műtárgyon. )
Mert ahhoz hogy a gépek hozni tudják azt amit elvárnak tőlük, el is kellene tudni jutni a csatatérre.
Log-log-log.
Nem kiváltható, nem elhanyagolható, mert nélkülözhetetlen az üzemeltetéshez.