Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a csomag így rendben van!
Ezért a csonagért leszopnám magam ha egy teljes btr kiváltást megcsinálnànk vele..Ez a csomag így rendben van!
Kell a Bobó száma?Ezért a csonagért leszopnám magam ha egy teljes btr kiváltást megcsinálnànk vele..
Mi meg mennyit tökölünk a Gidránnal…
Én már annak is örülnék ha Koszovóban nem btrel kéne szégyenkezni hanem lenne oda Gidrán, nomád meg valami 6x6 vagy 8x8-asEzért a csonagért leszopnám magam ha egy teljes btr kiváltást megcsinálnànk vele..
Csádban a helyi erők jobban lesznek felszerelve mint a MH...Én már annak is örülnék ha Koszovóban nem btrel kéne szégyenkezni hanem lenne oda Gidrán, nomád meg valami 6x6 vagy 8x8-as
Mi meg mennyit tökölünk a Gidránnal…
Forrás? (Csak hogy egy klasszikust idézzek...)
Ha jól emlékszem, Bálintnak vagy Vladnak a linkjére kattintottam és ott volt valahol. Ez az egyik gyári demo példány. Nyáron volt ilyen bemutatófilm, ahol hasonló környezetben volt.Forrás? (Csak hogy egy klasszikust idézzek...)
Az nms elég drága. Van infó arról milyen logisztikai támogatás tartalmaz az ár?
Nekem sincs információm, nekem is kicsit drágának tűnt az ár.Az nms elég drága. Van infó arról milyen logisztikai támogatás tartalmaz az ár?
A kerekes páncélozott járművekre vonatkozó szerződések tíz évre szólnak, és szükség esetén további páncélozott jármű- és alkatrészbeszerzést tesznek lehetővé. A beszerzés becsült költsége hozzávetőlegesen 200 millió euró, amely tartalmazza a járműveket, a dokumentációt, a képzést, a speciális szerszámokat és felszereléseket, valamint az alkatrészeket. Ezek a szerződések felhasználhatók a járművek karbantartására, javítására és fejlesztésére vonatkozó szolgáltatások igénylésére is.Az nms elég drága. Van infó arról milyen logisztikai támogatás tartalmaz az ár?
Ezek az árak nagyságrendileg baromi jók. Tiszta szégyen, hogy így sem akarjuk kidobni a BTR-eket.
Ha csak vásárlásról van szó, akkor a 10 éves támogatás teszi csak jóvá.Ezek az árak nagyságrendileg baromi jók. Tiszta szégyen, hogy így sem akarjuk kidobni a BTR-eket.