[HUN] NMS 4x4 Yörük / Nomád

Majd pont miattad fogják! Ide is köteledni jársz?
Azért van némi igazsága nekije bele. Az USA például - kivéve persze a minősített, titkos adatokat - mindent elérhetővé tesz a polgárainak, ha már az ő adójukat használták fel. Ha erre gondolt - a tököm se' tudja, mert kicsit zavaros nekem az ipse -, akkor azzal bizony én is egyetértek.

Azért van némi igazsága nekije bele. Az USA például - kivéve persze a minősített, titkos adatokat - mindent elérhetővé tesz a polgárainak, ha már az ő adójukat használták fel. Ha erre gondolt - a tököm se' tudja, mert kicsit zavaros nekem az ipse -, akkor azzal bizony én is egyetértek.
Valamiben igazad van! Azt viszont kötve hiszem, hogy az USA-ban is az összes ( részben) hadi és CIA hírszerzési anyag hozzáférhető mert tudjuk, hogy ez butaság! Mert nem! Azt leírtam neki, hogy vannak dolgok amikkel én sem értek egyet! Legyen az pl. hogy bármi haditechnikai eszköz belülről nem fotózható, mert ez szerintem is egy nagy baromság! Meg ez a rohadt titkolózás a piackutatásokról stb! Ezzel egyet értek! De attól, hogy adófizető állampolgár vagy még ne kelljen már minden nemzetközi és nemzeti hírszerzésési titokról tudnod! Ez azért nem állja meg a helyét beláthatjuk!

@Vlad ezt majd hol lehet nézni?
Nem vagyok benne biztos, hogy kibírja ezt a sok cringe tartalmat, de ha elhatároztad

Az Ön által megosztott bejegyzésben az áll, hogy ezek a járművek az új epizódban fognak megjelenni, nagyjából 40 perc múlva indul.

Nem vagyok benne biztos, hogy kibírja ezt a sok cringe tartalmat, de ha elhatároztad

Az Ön által megosztott bejegyzésben az áll, hogy ezek a járművek az új epizódban fognak megjelenni, nagyjából 40 perc múlva indul.

Úgy se értem, hogy mit mondanak :)

Csak a videót akarom nézni

• Tetszik
Reactions: Venom85
A Haditechnika nem rég online elérhetővé vált cikke szerinte a NMS-ből csak néhány tucat kerül beszerzésre a különleges alakulatoknál használt HMMWV-k cseréjére.

"Ezen eszközök mellett az aláírt szerződés tartalmazza a gyár kí-
nálati palettáján szereplő, akkor még csak tesztelési fázis-
ban lévő NMS 25 4×4 kerékképletű „kistestvér” beszerzését
is, amely jellemzően a különleges műveleti erők által ha-
zánkban alkalmazott HMMWV jármű leváltását teszi lehe-
tővé. Az akkor még név nélkül szereplő eszköz azóta
megkapta az NMS Yörük, azaz a Nomád nevet."

Szóval a gyártása sem valószínű - ebben a mennyiségben nincs sok értelme.
(41 db HMMWV-nk van...)