[HUN] NMS 4x4 Yörük / Nomád

Az a vicc hogy ennek a topicnak nem jó a címe, mert lassan mindenkinek van Yörükje csak nekünk nincs
18-ban kezdődött a török 4x4-es projekt aztán Gidránból is csak 50 körüli mennyiség van - pedig elvileg ezek nem drága cuccok más haditechnikához mérve...
Ilyen ütemben mire felépítjük a flottát, már elavul az egész!

18-ban kezdődött a török 4x4-es projekt aztán Gidránból is csak 50 körüli mennyiség van - pedig elvileg ezek nem drága cuccok más haditechnikához mérve...

A Honvédség titkos vezérkari főnökét úgy hívják, Pató Pál. "Ej ráérünk arra még."

Mert itt sem egy meglévő gépet kértünk. Megnéztük milyen azt mondtuk jó, de a kövi átalakítások kellenek. Ez a Block4+ lett kész 2020-ra, év végén akkor jött 10. A kövi 40 ha jól értettem Tatára érkezett tüzérségi felderítő verzióba, ami újabb átalakítást igényelt.De ezek tavaly megjöttek végszerelésre Kaposvárra és ha jól értettem a Patria néhány hiányzó, beépítésre váró eszköze miatt csúsznak.

Az NMS keretszerződés sztem nem 2018-bqn, hanem később született, talán tavalyelőtt születet. Jó sansszal ott is kértünk a szolnoki tesztek alapján néhány átalakítást. Ha az a verzió elkészül, akkor jön az NMS HU.

media%2FFw9_i_TWYAARxZ1.jpg

Yörük azzal a céllal nőtt, hogy exportálja:

@nurolmakina YÖRÜK #IDEF2023-ben először állítja ki a 4X4 új verzióját
• A hosszabb tengelytáv számos előnyt eredményezett
• A személyzet kapacitása 7-ről 11-re nőtt

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

TEMMUZ%202023%2Ftank1.jpg

Yörük azzal a céllal nőtt, hogy exportálja:

@nurolmakina YÖRÜK #IDEF2023-ben először állítja ki a 4X4 új verzióját
• A hosszabb tengelytáv számos előnyt eredményezett
• A személyzet kapacitása 7-ről 11-re nőtt

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

TEMMUZ%202023%2Ftank1.jpg
Ehhehe!
Nem nagyon vitték túlzásba a mérnöki melót...
A hátsó ajtó mögé betoldottak 25cm-t, aztán helló! :cool:

• Hűha
Reactions: Vlad