Az piackutató, bejelentő, záró volt egyben.Elsőt?
Volt már "projektzáró buli" tavaly ilyentájt a Skylarknak...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az piackutató, bejelentő, záró volt egyben.Elsőt?
A publikum ekkor hallott először erről a drón-projektről, ez igaz...Az piackutató, bejelentő, záró volt egyben.
Ennyi idő alatt nem sikerült a haditechnikára embert találni, pedig ez “csak” egy zászlóalj….Nem különösebben zavar vagy érdekel senkit rajtatok kívül igazából. Az osztály nincs feltöltve teljesen szóval nem áll egy képzett kezszem gép nélkül aki alig várja, hogy rávetődjön az utolsóra.
Ennyi idő alatt nem sikerült a haditechnikára embert találni, pedig ez “csak” egy zászlóalj….
H145M, Leo 2A4? És a sok egyéb ünnepség. De nevezzétek ahogy akarjátok.Elsőt?
Senki nem fog menni hightek tokom tudja mire szar pénzért abból nem fizetem ki az albérletet vagy lehet a pzh-ban lakni?A kutya nem jön katonának. Ezért vannak most ezek a célzott toborzások.
Hát de ez meg mi ez? Vontatott tüzérség?
Ejha, 4 PTSZ is működik,
Minek lenne ott több PTSZ? Annyit vittek oda tréleren, amennyi a VIP vendégek szállításához kellett. A többi meg ott van, ahol van víz / folyami átkelés.Ejha, 4 PTSZ is működik,
Ez a teljes létszám, oder?
Lényeg: azért kell a meteorológiával foglalkozni, hogy belövés nélkül egyből eltalálják a célt.
Kb. A meteo adatok része a teljes előkészítésnek (mondják is), ami ahhoz szükséges, hogy elsőre is el tudják találni a célt. Még egy halom adat kell, amit a löveg szolgáltat.Lényeg: azért kell a meteorológiával foglalkozni, hogy belövés nélkül egyből eltalálják a célt.
2 óránként frissítik az adatokat és ez által a löveg beállításait, kivéve ha hirtelen jelentősen megváltozik az időjárás.
A "meteo-állomás" mérései milyen távolságban relevánsak?Kb. A meteo adatok része a teljes előkészítésnek (mondják is), ami ahhoz szükséges, hogy elsőre is el tudják találni a célt. Még egy halom adat kell, amit a löveg szolgáltat.
Nem a löveg beállításait kell frissíteni, hanem a mért adatokat (2 óránként frissített) leküldik a lövegeknek, amik ezt felhasználják a lőelemképzés során.
Csupán érdekességként: Teljes előkészítés mindig volt és ugyanúgy mellőzhető volt általa a belövés, csak nem mindig volt rá lehetőség. Ha hiányos adatokkal, mondjuk meteo nélkül kellett dolgozni, akkor a céltól távol lehetett rögzítőpontot lőni, ahol megállapítható az eltérés mértéke, és ezekkel a javítás adatokkal áthelyezhetjük a tüzet a célra, egyből hatástűzzel.
Gondolom, ezeknél az új műszereknél nagyobb a távolság, nem tudom pontosan. Régen a TÁS körletekben kellett.A "meteo-állomás" mérései milyen távolságban relevánsak?
Gondolom nem mindegy hogy lövegtől vagy céltól 5 km-re méred az időjárást vagy 20 km-re...
Kitartóan 150 mm... , hülye újságíró. .
Nekünk nincs hadügyminiszterünk. Ismét egy tudatlan újságíró.
Tudtam hogy ezen ragtal be, éreztem én...Kitartóan 150 mm... , hülye újságíró. .
Igaza van! Tőlünk még azt az 5 mm-t is sajnálják!Tudtam hogy ezen ragtal be, éreztem én...