Mit mondtak pénteken begurult a harmadik is vagy maradt a kettő?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mert még nem jók - írta az autólámpa fő beszállító egy bennfentese. Mondjuk ő a pénzügyi osztályt okolta ezért. Azt mondta, amit mind tudunk, hogy a mérnök persze nem hülye, beletervezi a hűtőbordákat, és a fojtótekercseket, a pénzügyesek meg kihúzzák, mint nem fontos alkatrészt.“A torkánál ragadta meg a kérdést, Pelikán elvtárs!”
Azt hogy pénteken este megérkezett a harmadik is.Mit mondtak pénteken begurult a harmadik is vagy maradt a kettő?
Ahogy most kinéz a mainál sokkal rosszabb lesz, kb reggeltől estig eső, egy óra enyhébb esővel, aztán meglátjuk reggelre lehet megint változik a prognózis... ahogy szokott...Elvileg holnap lesz repülőnap Budaörsön. Az elmúlt néhány évben ott is volt kiállítva szárazföldi technika is, ha jól emlékszem. Talán ott is ki lesznek állítva ezek a vasak és hátha az időjárás is kegyesebb lesz, mint ma.
Budaörsi Airshow 2024
Budaörsi Airshow 2024. június 22. a Budaörsi Repülőtérenwww.budaorsirepuloter.hu
Apropó Polaris, egy statikusra került a Kapisztrán téren egy HMMWV-vel együtt.Pletykák a katonáktól:
Gidránból 300+ darab jön
Nomádból "pár tíz" darab jön, főleg a Polarisok helyére amit nagyon nem szeretnek a katonák.
Aggodalmukat fejezték ki, hogy a Leo A4 a lízing lejárta után hamar kannibalizálva lesz, 12 darabra nem fognak odafigyelni majd.
Örülnek a 44 db A7+-nak, de több kellene belőle, bár azt nem tudják, hogy erre az adagra is honnan lesz elég ember...
PZH mind Tatára kerül, bár ez talán eddig is egyértelmű volt.
Az eddigi véleményemet fenntartom továbbra is. Ráadásul jogosan gondoltam azt amit, mert igazam volt. Külső szemlélőként csak azt láttam, hogy egymástól merőben eltérő, és rosszul funkcionáló megoldásokat alkalmaznak, amire nem szolgált semmilyen magyarázat.Na, ugye?!?
Optikai és éjjellátó kamera a vezetőnekPzh 2000 első nyilvános szereplése, Magyarországon
Bemutatkozott a nyilvánosságnak a Magyar Honvédség legújabb beszerzése, a Panzerhaubitze 2000 önjáró tarackágyú, röviden Pzh 2000, az augusztus 20-ai rendezvények keretében, Budapesten. Magyarország, 24 darab ilyen eszközt rendelt még 2018-ban. Első példánya, augusztus közepén érkezett meg az…combatant.blog.hu
Eddig @krisss vagy csak 3x mondta el a teljes magyarázatot.Az eddigi véleményemet fenntartom továbbra is. Ráadásul jogosan gondoltam azt amit, mert igazam volt. Külső szemlélőként csak azt láttam, hogy egymástól merőben eltérő, és rosszul funkcionáló megoldásokat alkalmaznak, amire nem szolgált semmilyen magyarázat.
Krisss-nek köszönhetően mostmár tudjuk, hogy ez a hivatalos camo, és hogy az eddigieket tényleg elrontották.
Az, hogy nekem vagy másnak tetszik-e vagy sem, az egy dolog. A fontos az, hogy működjön, és legyen egységes megjelenésű a honvédség újonnan beszerzett járműparkja.
Egy észrevétel a városligetben kiállított pzh legénységével kapcsolatban.
Az egész megjelenésükből sugárzott egyfajta méltóságteljes öröm és büszkeség, amit a gép iránt éreznek.
Jó volt őket látni, hallani. Remélem hamarosan a teljes állomány így fog érezni.
Nem lett elmondva.Eddig @krisss vagy csak 3x mondta el a teljes magyarázatot.
Ráadásul azt is elmondta, hogy a problémás járművek javítva lesznek.
De te nem vagy hajlandó leszálni a bringáról.
Mellesleg az eddigi össze ("hibás" is, jó is) camo működött is.
Fogd fel camo és festés csapatpróbának!
Nem lett elmondva.
Ez egy fórum, és remélem nyugodtan leírhatja mindenki a véleményét.
Én problémázhatok nyugodtan, ameddig nem sértem a szabályokat, és te is idegeskedhetsz nyugodtan miattam.
Így szép a szabadság.
Nem volt itt semmilyen csapatpróba, nem kell félremagyarázni.
többek közt már én is baszottul unom a nyígást nem véletlen nem válaszolgatok.Nem lett elmondva.
Ez egy fórum, és remélem nyugodtan leírhatja mindenki a véleményét.
Én problémázhatok nyugodtan, ameddig nem sértem a szabályokat, és te is idegeskedhetsz nyugodtan miattam.
Így szép a szabadság.
Nem volt itt semmilyen csapatpróba, nem kell félremagyarázni.
A nyígást...?többek közt már én is baszottul unom a nyígást nem véletlen nem válaszolgatok.
Nyígás= folyamatos sírás/hisztiA nyígást...?
Ez az újra és újra leírás azért sok más témára és emberre is jellemző.Leírhatod, értettük is.
Csak újra és újra leírod ugyan azt.
Valaki meg balga módon válaszol, és csak reszelitek a fingot.
Szerintem többször is leírtam, hogy a gidránok újra lesznek festve.Ha az elején meg lett volna mondva, hogy el lett b*szva de javítva lesz a dolog, akkor nem lett volna min "nyígni".
Én nem olvastam korábban. Mea culpa, sajnálom.Szerintem többször is leírtam, hogy a gidránok újra lesznek festve.
Lusta dögNa jó, mivel nincs időm egyesével feltöltögetni a képeket, majd két hét múlva szarozok vele, amikor már senkit nem érdekel.
Úgyis csak a Leo2A4-t fotóztad....Na jó, mivel nincs időm egyesével feltöltögetni a képeket, majd két hét múlva szarozok vele, amikor már senkit nem érdekel.