[HUN] Pzh 2000 HU

zsS77GD.jpg
saját kép? :)

A Városligeti baka- és haditechnikai simogató fő látványossága, a még új szagú PZH-2000 egyszer csak megmoccat.
A löveg leengedése után a cső végére, lefedve a csőszájfék nyílásait is, takarózsákot húztak.

• Tetszik
Reactions: hendrick
Elvileg holnap lesz repülőnap Budaörsön. Az elmúlt néhány évben ott is volt kiállítva szárazföldi technika is, ha jól emlékszem. Talán ott is ki lesznek állítva ezek a vasak és hátha az időjárás is kegyesebb lesz, mint ma.

Tudtam volna, de mivel szoros hatàridövel csak fotózni volt idöm, így ez lényegében kimaradt. Màr úton vagyok nyolc vidàm sör tàrsasàgàban a mail végàllomàsom felé, ahold baràti körben igyekezni fogok az összeset a véralkoholszintem beàllítàsàra fordítani. :D
A sok LEO2A4-s kép között akad egy PZH2000-ről készült kép?..:-):-)

• Tetszik
Reactions: honved
Csináljatok egyet távolabbról, hogy mutat a festés a fák alatt zöldes háttérben.

Tényleg sokat torzít a kamera, élőben sokkal hatékonyabb. Egyébként nagyon hajaz az a4-re, de valamiért annál jobb.
Az álcázó festéses topicba tettem fel képeket kmw-s látványtervekről. Az megszerezhető valahonnan digitálisan?

Tudtam volna, de mivel szoros hatàridövel csak fotózni volt idöm, így ez lényegében kimaradt. Màr úton vagyok nyolc vidàm sör tàrsasàgàban a mail végàllomàsom felé, ahold baràti körben igyekezni fogok az összeset a véralkoholszintem beàllítàsàra fordítani. :D

T-72-es felújított verziót nem láttál ? ;);)