saját kép?

saját kép?
Jajasaját kép?![]()
Tiszta röhej a XXI. században. Már csak adaptív festésű cuccokat szabadna eladni. Infrában és UVben is.Csináljatok egyet távolabbról, hogy mutat a festés a fák alatt zöldes háttérben.
Izéé.. megvenni.Tiszta röhej a XXI. században. Már csak adaptív festésű cuccokat szabadna eladni. Infrában és UVben is.
Majd kap Barracudát!Tiszta röhej a XXI. században. Már csak adaptív festésű cuccokat szabadna eladni. Infrában és UVben is.
He? Megnézted talán hőkamerában vagy éjjellátóval csak mert csökkentett kisugárzású festés...Tiszta röhej a XXI. században. Már csak adaptív festésű cuccokat szabadna eladni. Infrában és UVben is.
Hátul töltő puska? istenem....He? Megnézted talán hőkamerában vagy éjjellátóval csak mert csökkentett kisugárzású festés...
Amiről te beszélsz az a multispektrális járműálca háló....
adaptív festés, istenem....
Ez így kicsit csehszlovák hogy nincs benne teljesen a cső...!
Lesznek de csak holnap tudom feltölteni öket.@Pogány sok sok képet!
Tudtál a tüzérekkel beszélgetni?Lesznek de csak holnap tudom feltölteni öket.
Tudtam volna, de mivel szoros hatàridövel csak fotózni volt idöm, így ez lényegében kimaradt. Màr úton vagyok nyolc vidàm sör tàrsasàgàban a mail végàllomàsom felé, ahold baràti körben igyekezni fogok az összeset a véralkoholszintem beàllítàsàra fordítani.Tudtál a tüzérekkel beszélgetni?![]()
A sok LEO2A4-s kép között akad egy PZH2000-ről készült kép?..Tudtam volna, de mivel szoros hatàridövel csak fotózni volt idöm, így ez lényegében kimaradt. Màr úton vagyok nyolc vidàm sör tàrsasàgàban a mail végàllomàsom felé, ahold baràti körben igyekezni fogok az összeset a véralkoholszintem beàllítàsàra fordítani.![]()
Csináljatok egyet távolabbról, hogy mutat a festés a fák alatt zöldes háttérben.
Tudtam volna, de mivel szoros hatàridövel csak fotózni volt idöm, így ez lényegében kimaradt. Màr úton vagyok nyolc vidàm sör tàrsasàgàban a mail végàllomàsom felé, ahold baràti körben igyekezni fogok az összeset a véralkoholszintem beàllítàsàra fordítani.![]()
Nem vittem ki.T-72-es felújított verziót nem láttál ?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..