Azért ezt elég bizonytalanul mondta...Azt nem mondta, csak azt, hogy tegnap/ma lépte át a határt az 5.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért ezt elég bizonytalanul mondta...Azt nem mondta, csak azt, hogy tegnap/ma lépte át a határt az 5.
Háát valaha tüzér tiszt volt, aztán a féktelen acsarkodás elvitte az eszét.
Most meg ott próbál belerúgni a HM-ba MH-be, ahol bír.
Ő az ellenzék katonaügyi megmondó "szagembere".
Mekkora nagy határ cuccok ezek, mint a Gellért hegy.Megveszik drága pénzért a technikát és még vigyázni se tudnak rá, alig egy hónapja van itt és már hótt retek. Nem való ezeknek semmi sem!
Tehát 5 Pzh 2000 megjött meg a pápamobil, azaz az oktató Pzh 2000 üvegtetővel.
Ha minden igaz, akkor október 7-én érkezett.Október első felében érkezett be a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájába a negyedik Panzerhaubitze (PzH) 2000 HU önjáró tüzér löveg és az első Panzerhaubitze 2000 DTT (Driver Trainer Tank) vezetéstechnikai kiképzési eszköz.
A jármű egy PzH 2000 alvázból és egy vezető kiképző kabinból áll. A lövegtorony helyén kialakított kabinban foglal helyet a vezetéstechnikai kiképző, illetve két további személy. Az alváz teljes mértékben azonos a PzH 2000 önjáró löveggel, a minimális különbséget csak a kezelőszervek dualitása jelenti, amelynek köszönhetően az instruktor bármikor át tudja venni a jármű irányítását.
Az eszköznek köszönhetően a kiképzendő harcjárművezetők közel valós körülmények között készülhetnek fel a PzH 2000 önjáró lövegek vezetésére.
Új haditechnikai eszközök érkeztek Tatára
Október első felében érkezett be a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájába a negyedik Panzerhaubitze (PzH) 2000 HU önjáró tüzér löveg és az első Panzerhaubitze 2000 DTT (Driver Trainer Tank) vezetéstechnikai kiképzési eszköz.honvedelem.hu
Október első felében érkezett be a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájába a negyedik Panzerhaubitze (PzH) 2000 HU önjáró tüzér löveg és az első Panzerhaubitze 2000 DTT (Driver Trainer Tank) vezetéstechnikai kiképzési eszköz.
A jármű egy PzH 2000 alvázból és egy vezető kiképző kabinból áll. A lövegtorony helyén kialakított kabinban foglal helyet a vezetéstechnikai kiképző, illetve két további személy. Az alváz teljes mértékben azonos a PzH 2000 önjáró löveggel, a minimális különbséget csak a kezelőszervek dualitása jelenti, amelynek köszönhetően az instruktor bármikor át tudja venni a jármű irányítását.
Az eszköznek köszönhetően a kiképzendő harcjárművezetők közel valós körülmények között készülhetnek fel a PzH 2000 önjáró lövegek vezetésére.
Új haditechnikai eszközök érkeztek Tatára
Október első felében érkezett be a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár laktanyájába a negyedik Panzerhaubitze (PzH) 2000 HU önjáró tüzér löveg és az első Panzerhaubitze 2000 DTT (Driver Trainer Tank) vezetéstechnikai kiképzési eszköz.honvedelem.hu
Tán azt hiszik valami kókányt kaptunk?! Amolyan @Pogány Madonnát! T-72-es alvázon!MH is megosztotta Face-en, hihetetlen mennyire sötétség van az emberek nagy részében, még a kiírt szöveget se képesek elolvasni, értelmezni....
Itt lenne az ideje virítani màr valamit ezen a téren.Tán azt hiszik valami kókányt kaptunk?! Amolyan @Pogány Madonnát! T-72-es alvázon!
Már csak az a kérdés hogy 6 vagy 5+1DTT...A mai nyerőszám a 6.
Ruszin Hír Tv
Szerintem 5+1 pápa!Már csak az a kérdés hogy 6 vagy 5+1DTT...
Ütegszintű képzés megkezdéséről beszélt, az nem 6 löveg?Már csak az a kérdés hogy 6 vagy 5+1DTT...
8 cső 1 üteg ha jól tudom!Ütegszintű képzés megkezdéséről beszélt, az nem 6 löveg?
Ütegszintű képzés megkezdéséről beszélt, az nem 6 löveg?
Igen, 3x8 löveg lesz a tüzérosztályban a hírek szerint...8 cső 1 üteg ha jól tudom!
Igen, 3x8 löveg lesz a tüzérosztályban a hírek szerint...
Sokféle szám pörgött itt, de én ott maradtam le, hogy néhány (4-5?) darab marad csak a jövő évre...talán a vasember jobban tudja. @Terminator ?Itt lehet már 8 db is. Nem kötelező minden darabot tv-ben mutogatni ahogy jön. Nem tudjuk mennyi van itt pontosan. Mennyi várható az idén ?
A vasember nem is de a Skynet tuti'Sokféle szám pörgött itt, de én ott maradtam le, hogy néhány (4-5?) darab marad csak a jövő évre...talán a vasember jobban tudja. @Terminator ?