[HUN] Pzh 2000 HU

Akkor sem 24 db pzh lesz tüzérségnek ezt még, ha nem is tudom 100%-ra is így van! Pláne, hogy az ukrán-orosz konfliktusból, ha leszűrtek valami keveset is tudják mennyire fontos a tüzérség!
Igen fontos, de azért sok minden más is fontos mindenekelőtt egy nagyon potens rétegzett légvédelem is, ugyanis ha az ellenség erős légierővel rendelkezik akkor a tüztérség már nem lesz annyira hatékony....

Igen fontos, de azért sok minden más is fontos mindenekelőtt egy nagyon potens rétegzett légvédelem is, ugyanis ha az ellenség erős légierővel rendelkezik akkor a tüztérség már nem lesz annyira hatékony....
Egyetértve a potens légvédelem fontosságával azt azért látni kell, hogy itt a környéken nem a potens légierő a jellemző. Lásd még Ukrajnában sem ahol az Orosz Légierő messze képességei alatt szerepel. Környékünkön a csóró kisállamok miatt a minimál légierő a jellemző. Pontosan ezért (is) a tüzérség szerepe itt óriási. Ez fog (sajnos) megváltozni ha 49 F-16-s lesz a kedvenc szomszédunknál.

• Tetszik
Reactions: Venom85
Egyetértve a potens légvédelem fontosságával azt azért látni kell, hogy itt a környéken nem a potens légierő a jellemző. Lásd még Ukrajnában sem ahol az Orosz Légierő messze képességei alatt szerepel. Környékünkön a csóró kisállamok miatt a minimál légierő a jellemző. Pontosan ezért (is) a tüzérség szerepe itt óriási. Ez fog (sajnos) megváltozni ha 49 F-16-s lesz a kedvenc szomszédunknál.
Egyetértek! Kell a légvédelem és fontos is, de az én listámon ez csak a 3.!
-tüzérség
-páncéltörő képesség
-légvédelem

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
HTF facebook oldalán van videó a PZHról. Valaki belinkelné? :D
én csak ezt találtam - ezt 2 órája rakták fel...

314956896-185155137393598-6622973421306202653-n.jpg

Ha valakinek nincs facebookja, most már fenn van a itt is...

Ha minden igaz akkor leegyszerűsítve ebből konténerekbél mondják majd meg, hogy "ki mire lőjjön".
Ezek páncélozottak valamennyire? Fontos célpontok lehetnek az ellenségnek, szóval valamilyen fokú repeszállóság illene hozzá...Level 3 vagy 4 mondjuk...

• Tetszik
Reactions: rappali_
Ha minden igaz akkor leegyszerűsítve ebből konténerekbél mondják majd meg, hogy "ki mire lőjjön".
Ezek páncélozottak valamennyire? Fontos célpontok lehetnek az ellenségnek, szóval valamilyen fokú repeszállóság illene hozzá...Level 3 vagy 4 mondjuk...
Ha jól tudom akkor ezek csak addig lesznek amíg nem lesznek kész a Gidránok

Ha jól tudom akkor ezek csak addig lesznek amíg nem lesznek kész a Gidránok

repeszállósága biztos van. egyébként mondjuk a táborikonyha melett jó helyen lessz. vagy a tábor valamelyik sarkába mint őrbódé még a mosdó konténerek melet is elfér.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby