Több mint katona - I. rész - TATA
Jött még egy vagy ez csak egy bemutató?Sok kép, sok fegyver.
Ez egy katonásan zöld szerelvény.Eddig hozni polgári szerelvényeken hozták őket.Jött még egy vagy ez csak egy bemutató?
![]()
Ez egy jó észrevétel!Ez egy katonásan zöld szerelvény.Eddig hozni polgári szerelvényeken hozták őket.
kár hogy nincsenek toronyszámok...Ez egy katonásan zöld szerelvény.Eddig hozni polgári szerelvényeken hozták őket.
Nem rossz a zene megvalasztasa sem(szerintem).![]()
PzH 2000 HU vezetési gyakorlat | Panzerhaubitze 2000 HU önjáró tüzér lövegek vezetési gyakorlata és átcsoportosítás a Bakonyba - videó: Kozák Piroska őrnagy | By MH Klapka György 1. PáncélosdandárFacebook
Panzerhaubitze 2000 HU önjáró tüzér lövegek vezetési gyakorlata és átcsoportosítás a Bakonyba - videó: Kozák Piroska őrnagyfb.watch
Azért a motor hangja jobb lett volnaNem rossz a zene megvalasztasa sem(szerintem).
"Panzerhaubitze 2000 HU önjáró tüzér lövegek rendszerbeállítás lövészete a Bakonykúti lőtéren került végrehajtásra."
Kriss, te azt írtad nekem a kelepisti egyik morgasara hogy nem kell ilyen abban az esetben ha az eszköz más NATO országban rendszerben van. Akkor mégis kell?"Panzerhaubitze 2000 HU önjáró tüzér lövegek rendszerbeállítás lövészete a Bakonykúti lőtéren került végrehajtásra."
A teljes harcászati gyakorlat nem kell. Ez a rövidített eljárás része.Kriss, te azt írtad nekem a kelepisti egyik morgasara hogy nem kell ilyen abban az esetben ha az eszköz más NATO országban rendszerben van. Akkor mégis kell?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..