Azt igazából nem kell hozni.Teherautó gyártást nem hiszem hogy a Rábához hozzák mivel a Bécsi HX gyár kapacitását most duplázzák meg 4100 db-ra
A H széria Rába itt van

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt igazából nem kell hozni.Teherautó gyártást nem hiszem hogy a Rábához hozzák mivel a Bécsi HX gyár kapacitását most duplázzák meg 4100 db-ra
A H széria egy licenszet MAN HX2 Rába futóművel
Az a lényeg, hogy kitől hangzott el ez a kijelentés.Én egy ilyen mondatra kaptam fel mostanság a fejem “nagyobb biznisz van kilátásban mint az egész lynx”
Az a lényeg, hogy kitől hangzott el ez a kijelentés.
?Én egy ilyen mondatra kaptam fel mostanság a fejem “nagyobb biznisz van kilátásban mint az egész lynx”
Lehet hogy inkább török teherautó márkában kellene gondolkozni...Teherautó gyártást nem hiszem hogy a Rábához hozzák mivel a Bécsi HX gyár kapacitását most duplázzák meg 4100 db-ra
Nem hiszem mivel akkor nem vettünk volna mindenhez HX-et amiaka most jöttek..Lehet hogy inkább török teherautó márkában kellene gondolkozni...
Neeeeeeem!!!!!!!!!!!!Ócska fotalicskák.Lehet hogy inkább török teherautó márkában kellene gondolkozni...
Nem mind pl ami helyi Tatra licensz az nem lehet olyan szarNeeeeeeem!!!!!!!!!!!!Ócska fotalicskák.
Nem hiszem mivel akkor nem vettünk volna mindenhez HX-et amiaka most jöttek..
2 lynxÉn egy ilyen mondatra kaptam fel mostanság a fejem “nagyobb biznisz van kilátásban mint az egész lynx”
Ez az amit ense tudok de kiderül majd2 lynxamúgy ez volument vagy csak pénzt jelent ? mert az hogy drágább a projekt az nem jelent még sokat ...
Ugyanezt találgattuk tavasszal is, amikor ugyanezt mondta SzBK az egyik előadásán...2 lynxamúgy ez volument vagy csak pénzt jelent ? mert az hogy drágább a projekt az nem jelent még sokat ...
jó, de hogy SzBK mit mond az nem mérvadó mert ő minden beszerzésre ezt mondja publikusanUgyanezt találgattuk tavasszal is, amikor ugyanezt mondta SzBK az egyik előadásán...
Már egy párszor le írtam de anno hallottam egy olyat hogy dobtak egy magas labdát a törökök és ha lecsaptuk azt annak az lesz a jele, hogy a gidrant ide hozzank gyártani és meg is történt mostmár csak idő kérdése hogy mi volt az a magas labda…De azokat még 2016-17-18-ban írtuk alá a páncélos csomagokban, azóta változhatott a teherautó helyzet. Szittya infózott itt nemrég a Gidrán/török vonalról, abban volt teherautó is
Egy hónapja linkelted ugyanezt... Itt volt róla szó : 2023. október 21.Hány H szériás Rábát adtak át tavaly vagy tavalyelött vagy azelött?
![]()
A lengyelek megmentették, mi csődbe vittük a saját teherautógyárunkat
Számos hasonlóság fedezhető fel a lengyel Jelcz és a hazai Rába teherautó gyártás történelmében, az egyik ma mégis virágzik, a másik pedig...totalcar.hu
Hát senki nem figyel arra, amit írsz?Már egy párszor le írtam de anno hallottam egy olyat hogy dobtak egy magas labdát a törökök és ha lecsaptuk azt annak az lesz a jele, hogy a gidrant ide hozzank gyártani és meg is történt mostmár csak idő kérdése hogy mi volt az a magas labda…
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..