Szerbia nem ingyen veszi tolunk a dolgokat csak a miszemunkel jo aron az o szemszogukbol meg dragan de hat szukseg megoldas
Ha jól értem a vita Györben valamelyik cég +állami megrendelést kap és az ebből bejövő adón vitatkoznak a pasik
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerbia nem ingyen veszi tolunk a dolgokat csak a miszemunkel jo aron az o szemszogukbol meg dragan de hat szukseg megoldas
Ha jól értem a vita Györben valamelyik cég +állami megrendelést kap és az ebből bejövő adón vitatkoznak a pasik
Nálunk 600 gidránról,nms-ről regèltek.Valamivel komolyabb, mert ők 1000 cobra II-est rendeltek, de igen alapvetően.
Nagyon helyes ez a multido hasznalatNálunk 600 gidránról,nms-ről regèltek.
Azèrt a gidránok nem tünnek igènytelennek.Mondjuk azért kíváncsi leszek, hogy mi lesz abból amikor a román meg a török igénytelenség találkozik![]()
Én úgy emlékeszem, hogy nyoszogatni kellet rendesen a törököket, hogy figyeljenek a minőségre...Azèrt a gidránok nem tünnek igènytelennek.
Mèg a mi nagyon nyugati szemünkel nèzve sem.
Nekem ez kimaradt.Én úgy emlékeszem, hogy nyoszogatni kellet rendesen a törököket, hogy figyeljenek a minőségre...
Hát ha nem haragszol én ezt vissza nem keresem neked, de a Gidrán topikba ott vanNekem ez kimaradt.
@krisss neked rèmlik?Hát ha nem haragszol én ezt vissza nem keresem neked, de a Gidrán topikba ott van![]()
Elhiszem èn, csak nem emlèkszem.Hát ha nem haragszol én ezt vissza nem keresem neked, de a Gidrán topikba ott van![]()
Úgy emlékszem, hogy valamikor akkor volt téma amikor, megjött az első 10 és el volt baszva a festése.Elhiszem èn, csak nem emlèkszem.
Na az megvan. A festès.Úgy emlékszem, hogy valamikor akkor volt téma amikor, megjött az első 10 és el volt baszva a festése.
A videó elég sok mindent érint felszínesen, melyik része érdekelne mélyebben?Magyar topikzár miatt ide teszem
Esetleg valaki aki többet tud erről kommentálhatná
Èn 3 percet bírtam belőle.A videó elég sok mindent érint felszínesen, melyik része érdekelne mélyebben?
Hogy igaz e , hogy így történt e, esetleg ha valaki képben van a jelenlegi Rába profiljával, lehetőségeivelA videó elég sok mindent érint felszínesen, melyik része érdekelne mélyebben?
Nagyon elnagyoltan igaz. Nyilván ki lehetne bontani mélyebben a történetet, körbejárni az elszalasztott lehetőségeket, utólagosan butaságnak tűnő politikai döntéseket esetleg olyan általunk nem befolyásolható folyamatok szerepét, mint a Szovjetunió megszűnése után átrendeződő világpiac.Hogy igaz e , hogy így történt e, esetleg ha valaki képben van a jelenlegi Rába profiljával, lehetőségeivel
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..