Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
ami jelenleg az agy nélküli neandervölgyiek szinonimajaként közröhej tárgya a nép körében.
Nép alatt a lakosság döntœ többségét értjük. És nem tudom hol élsz te, de a TEK-en a hülyeségeik sorozata miatt már rég csak röhög ez a többség.
Nép alatt a lakosság döntœ többségét értjük. És nem tudom hol élsz te, de a TEK-en a hülyeségeik sorozata miatt már rég csak röhög ez a többség.
Akkor úgy tűnik itt néhányan teljesen elszigetelve élnek az átlagemberektől...
A TEK-nél sokkal jobban működő megyei és fővárosi bevetési egységeink voltak előtte. Ezeket reszben szétverték a csókos fontoskodó debil maganhadseregenek létrehozása céljából, ami jelenleg az agy nélküli neandervölgyiek szinonimajaként közröhej tárgya a nép körében.
Igen, olyan belga àllapotok voltak. Egyeseknek az tetszene. A te " többséged" pedig valahogy nem jött össze eddig, amikor vàlasztani lehetett. Ahogy nézem, egyenlöre nem is fog.
<blockquote rel="blogen">Nép alatt a lakosság döntœ többségét értjük. És nem tudom hol élsz te, de a TEK-en a hülyeségeik sorozata miatt már rég csak röhög ez a többség.
Nem, kérlek alássan, ők élik az átlagemberek életét, mert bezárkóztak szűk köreikbe, és nem figyelnek egyébként másra, csak akkor, ha az a viselkedés felkavarja azt a kis légterét. A konfliktuskerülés azt jelenti, hogy ne érdekeljen a körülötted történés, mert akkor konfliktusba keveredhetsz, így inkább, eleve ne vegyél róla tudomást, ne figyeld a történéseket. Azaz, így valósul meg az a nézet, hogy amiről nem tudsz, az nem is létezik.Akkor úgy tűnik itt néhányan teljesen elszigetelve élnek az átlagemberektől...
<blockquote rel="phaidros"><blockquote rel="blogen">Nép alatt a lakosság döntœ többségét értjük. És nem tudom hol élsz te, de a TEK-en a hülyeségeik sorozata miatt már rég csak röhög ez a többség.
<blockquote rel="blogen">Akkor úgy tűnik itt néhányan teljesen elszigetelve élnek az átlagemberektől...
Én a Készenléti Rendőrökért fogok imádkozni, mert tőlük nem félek. A TEK-et ön és közveszélyesnek tartom a tökéletesen szakmaiatlan politikai haverságon alapuló léte miatt. A készenlétiek mégiscsak rendőrök, de a TEK esetében abban se lennék biztos, hogy egy ilyen szituációban kire lőnének, képesek lennének e egyáltalán szervezett erőként fellépni, vagy teljes katasztrófába torkollana a megjelenésük!
Isten mentsen a TEK-től! Nagyjából így tudom összefoglalni azt, amit gondolok róluk az alapján, amit az elmúlt években produkáltak.
Látom a médiából tájékozódsz, a TEK nem olyan rossz ahogy a sajtó beállitja. Az ilyen szervezetek sikereit a jótékony homály fedi a kudarcait meg fényesen beragyogja a nap. Az biztos hogy a kommunikációjuk nagyon béna
A rendőröknek azért van rossz véleménye róluk, mert bármilyen technikai eszközt megkapnak, néha indokolatlanul drága marhaságokat és a fizetésük magasan átlag feletti.