Úgy lehet kisajátítani, hogy az emberek 95%-nak a neonáci parádé jut eszébe ha ez a hír bukkan fel.
Nem pedig a hadtörténelem iránt érdeklődő egyébként meg nyárspolgár apukák és kisfiaik társas túrázása.
És nyilván a résztvevők is csak véletlenül néznek ki úgy, viselkednek úgy, hallgatnak olyan dalokat de
egyébként mind abszolut elhatárolódnak a nemzeti szocializmustól.
Ja és ott vonulgatnak el pl a Maros utcai zsidó kórház mellett, ahol az elvtársaik mészárolták le az ottaniakat.
Baromság. Ha nekem Zelenszkijről az jut eszembe, hogy egy drogos báb, vagy ha Putyinról az jut eszembe, hogy pszichopata zsarnok, akkor ők nekem kisajátították a napomat? Melyiket? Csak a mait, vagy már buktam az egész hetet?
Ismereteim szerint "a zemberek" 95%-a leginkább pont leszarja ezt a témát. Javaslom neked is:
Ha nem érdekel egy téma - ne foglalkozz vele.
Ha érdekel egy téma - járj utána, és akkor nem fogsz ennyi baromságot leírni, mint tetted most.
Fantazmagóriákon kívül semmit nem sikerült idepötyögnöd. "Parádé" egyáltalán nincs a kitörés túrán, azon három alkalommal, amikor én részt vettem rajta, egyetlen hagyományőrző katonai alakulat vonult ki alaki rendben, egy kb. 15-20 fős csapat, a Magyar Királyi Honvédség egyenruhájában. Zene akkor sem szólt. Nyárspolgárokkal szintén nem találkoztam, bár érzem ebben a kifejezésben a vak gyűlöletet, ami gondolom szintén a teljes tájékozatlanság jele. Megjegyzem, a Maros utcát egyáltalán nem érinti a túra útvonala.
Miért kellene elhatárolódni a nemzeti szocializmustól? Miért kellene bármitől elhatárolódni?
A ballib seggfejek végső meggyőződése, hogy egy társadalom csak akkor működhet jól, ha végül a valóság elemeit tisztán két részre lehet osztani: a kötelezőkre meg a betiltottakra.
Szerintem meg minden embernek joga van ismeretei és értékrendje alapján saját véleményt alkotni bármiről. A fasizmusnak is vannak érdemei és erényei, ahogyan a liberalizmusnak vagy a kommunizmusnak is vannak, voltak. És vannak fogyatékosságai, hibái, sőt, bűnei is. De attól, hogy engem pl. kifejezetten inspirál Hans-Ulrich Rudel, akit egy igazán kivételes embernek, valódi hősnek tartok, még gondolkodhatok így a Vörös Hadsereg, vagy akár a Brit Birodalom fegyveres erőinek egyes kiemelkedő tagjairól is hasonlóan - a magyarokról nem is beszélve. Attól, hogy lenyűgözőnek, felemelőnek, bámulatosnak tartom az Albert Speer és Hitler által megálmodott Germania fővárost, még mélyen elítélhetem (és el is ítélem) a milliók sérelmére elkövetett gyilkosságokat.
Határolódjon el! Tiltsák be! Semmisítsék meg! - a lincselő csürhe visongása ez, amely frusztrációit csak így képes levezetni. De ennek soha nem lesz vége, ellenségkép nélkül a ballib-woke vallás életképtelen. Ezért nem szabad nekik engedni. És ha a visítozás helyett egyes képviselőik gyilkosságokkal próbálkoznak, akkor jó időre be kell börtönözni őket.
Egy egészséges társadalomban nem kell betiltani semmit és nem kell elhatárolódni semmitől, mert egy egészséges társadalomban soha nem lesznek marginális kisebbségnél többen azok, akik
tényleg gázkamrákban szeretnének cigánygyerekeket meggyilkolni, sem azok, akik
tényleg vallásos embereket szeretnének kőbányákban halálra dolgoztatni, sem azok, akik
tényleg óvodás gyerekeket szeretnének gendersemleges torzszülöttekké nyomorítani.
És egészséges attól lesz egy társadalom, hogy el meri hinni magáról, hogy nem fog megsemmisülni sem 200 kalapácsfejű nácitól, sem 300 magamutogató pederasztától.
Szerinted tehát egy Pride ugyan olyan indíttatásból indul és egyenlő a kitörés napi 'megemlékezéssel' ?
Hasonló nézeteket valló, hasonló világképpel rendelkező, hasonló érzéseket megélő emberek (egyébként kis létszámú) csoportja az év egy-egy napján meg akar mutatkozni közterületeken. Nincs különbség, mindössze annyi, hogy a sokféle csoportosulás némelyike ellenérdekelt csoportosulásokban ellenérzéseket, indulatokat válthat ki.
És itt érünk vissza a topik témájához: A Rendőrség feladta ezen megmozdulások rendjének biztosítása a törvény adta keretek között. Ha a pederaszták rázzák a valagukat az Andrássy-n, akkor a rendőröknek elsősorban a széljobbos ellentüntetőket kell kordában tartaniuk, ha széljobbos arcok indulnak túrázni a budai hegyekbe, akkor pedig az antifa ellentüntetőket kell tőlük elrekeszteni. Ennyi.