Az egyik rendőrlánynak lehet gyakorolnia kellene az oldalfegyver elővétele mozdulatsort
Hát az egyiknek (barna) sikerült végül elővenni, a magas szőke meg nem tudom mit nyúlkált, mikor a másik oldalon volt a pisztolya, ha jól láttam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az egyik rendőrlánynak lehet gyakorolnia kellene az oldalfegyver elővétele mozdulatsort
Igen, csak az a baj, hogy esélyesen fizetni fog a rendőr is..
Még jobbHát az egyiknek (barna) sikerült végül elővenni, a magas szőke meg nem tudom mit nyúlkált, mikor a másik oldalon volt a pisztolya, ha jól láttam.
Ugye ez nem BAZ?
Nem igaz, hogy nem mernek keményebben fellépni a rendőrök. Usában lenne ez, már lelőtték volna a feketéket.
behívó parancsot nekik most azonnal. 2 hét hogy bevonuljon vagy elhagyja az országot. valami vállalkozó ajánlatot tehet a házakra euroba az ingóságot maguk is értékesíteni tudják ahhoz nagyon értenek.Nem igaz, hogy nem mernek keményebben fellépni a rendőrök. Usában lenne ez, már lelőtték volna a feketéket.
Autós üldözés Magyarországon. A rendőrök kemények voltak, az üldözöttet felpaszírozták a kerékvetőre, még a kereke is kiszakadt.
GTA Dunakeszi: ráhúzta a rendőrautóra a kormányt a menekülő mercis, de kitört a kereke
A vezetéstől eltiltott férfit elfogták, vádat emeltek ellene.telex.hu
Továbbra is csak azt tudom mondani: TPACEz nem Amerika: alapból nem szoríthatnak le a rendőrök úgy egy autót, mint az M2-es ámokfutóját
A rendőrség méltatta az elfogásban részt vevőket, de a követésre és megállításra vonatkozó módszertani útmutató szerint nincs olyan közlekedési helyzet, amikor megengedett a videón is megörökített akciójelenet, aminél a betonelemre vezették a menekülő férfit. A nem mindennapi eset kivizsgálása...telex.hu
Szomorú, hogy ennyi tekintélye van a rendőröknek. Sajnos a rendszerváltozás egyik legnagyobb negatívuma ez, azóta nem tudjuk kezelni a hazai cigányságot.
– állította a néptáncegyüttes vezetője az ukrán sajtónak. Állítása szerint ráadásul követelése ellenére sem kapott tolmácsot.Kitépték a kezemből a mobiltelefont, megmozdították a géppisztolyok zárszerkezetét, és követelték, hogy vegyem le a vállamról Ukrajna zászlaját”
Igen, sajnos felismertem, Rudivár...
Olyan szép cseh videók vannak, ahol pik pakk előkerül a vipera és rendet vágnak egy kocsmára való bodzaszedő között, mindössze ketten.Nem igaz, hogy nem mernek keményebben fellépni a rendőrök.
Igen.Továbbra is csak azt tudom mondani: TPAC
Ne aprózzuk, legyen Leopard 2es nehézharckocsi.
Tudod, hogy itt az Abrams a minden is...Ne aprózzuk, legyen Leopard 2es nehézharckocsi.
Rajtam nem múlna hidd el,...Mi lenne ha szimplán csak megadnánk a jogot a rendőröknek, hogy intézkedjenek?