Meg működésképtelen...fegyvernek látszó tárgy...Nálad is szokott lenni sörözéshez airsoft pisztoly?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Meg működésképtelen...fegyvernek látszó tárgy...Nálad is szokott lenni sörözéshez airsoft pisztoly?
Miért, nála volt?Nálad is szokott lenni sörözéshez airsoft pisztoly?
Nálad is szokott lenni sörözéshez airsoft pisztoly?
Nekem addig volt nagyon zavaros, amíg a Legenda tulajdonosa meg nem szellőztete, hogy külföldiek, talán belgák. Bár nem tudom, hogy azt honnan tudta meg. Illetve közölt egy képet egy feltételezett őrizetesről, az a pasas '89-es. Én egy 35 éves faszit azért nem hívnék fiatalnak.
Innentől másképp furcsa. Ezek alapján úgy gondolom, hogy 1; valakik vicceskedtek, csak nem tudták, hogy mi az, amit már nem illik leírni - hiszen fegyver nem, csak játék volt náluk, 2; néhány NAFO-s fogyatékos elhitte, hogy ők tényleg kemények.
Fico is hasba lőtte magát.Érdekes... pont kapóra jön a hatalomnak az ilyen.
Épp, mint Trumpnak.
Fura milyen véletleneket produkál a sors, nemde?
Vannak ennyire hülyék. Volt az a két holland, akik elhitték, amikor olvasták, hogy jó-jó papíron nem szabad drogot árulni, de a Szigeten tök normális a dolog, senki nem kapja fel a fejét, aztán eljöttek több ezer extasyval, még hitelt is vettek fel, h fel tudjanak készülni és majd milyen jó üzletet csinálnak.Nekem itt valami nem kerek. ezek a belgák, vagy kik, sík hülyék és nem ismerik az ide vágó törvényeinket, vagy inkább valami hasznos idióták, akiket felhasznál valaki, szerintem. Az rendben hogy az amerikaiak szóltak. Mert ilyesmit ők nem támogatnának, még a köztük és a magyar kormány között meglévő külpolitikai ellentétek miatt sem.
A szerb külügyminiszter is erre célozhatott a múltkor, vagy más készülő dologra ?
Reméljük nem lesz semmi balhé holnap, mert az senkinek nem lenne jó ebben az országban.
Vannak ennyire hülyék. Volt az a két holland, akik elhitték, amikor olvasták, hogy jó-jó papíron nem szabad drogot árulni, de a Szigeten tök normális a dolog, senki nem kapja fel a fejét, aztán eljöttek több ezer extasyval, még hitelt is vettek fel, h fel tudjanak készülni és majd milyen jó üzletet csinálnak.
4 lövés nem lett volna hihetőRáadásul 5x!
Na pont ez az. Ha házkutatáskor az tiszta sor, de ha mégis ott a helyszínen találták náluk akkor az mit jelent?Miért, nála volt?
Mert ha otthon találtak nála, az nem ugyanaz.
Merénylethez meg nem airsoft fegyvert használnának.
Szerintem azt hogy mar a buncselekmeny elkovetesenek ideje kozeledett emiatt a targyi elkovetesi eszkozt is maganal tartotta.Na pont ez az. Ha házkutatáskor az tiszta sor, de ha mégis ott a helyszínen találták náluk akkor az mit jelent?
De nincs éles eszköz.Szerintem azt hogy mar a buncselekmeny elkovetesenek ideje kozeledett emiatt a targyi elkovetesi eszkozt is maganal tartotta.
Magyarul mar aznap meg akartak tenni amit meg akartak
Lehet ezek csak az elterelés.De nincs éles eszköz.
Passz!Na pont ez az. Ha házkutatáskor az tiszta sor, de ha mégis ott a helyszínen találták náluk akkor az mit jelent?
Onnan, hogy szinte az összes platformon figyelik a rendszerek a privát chateket is, pontosan ilyenek miatt. Korábban is volt már, hogy külföldi elhárítás twitteres infoi alapján intézkedtek magyar elhárítók, ha jól rémlik valami mészárlást terveztek valakik.Passz!
Akár azt is, hogy voltak lövész szakkörön, és utána beszaladtak egy üdítőre, vagy sörre.
Szerintem valószínűtlen, hogy diákok ténylegesen merényletet terveznek egy védett személy ellen, airsoft fegyverrel. Talán csak kíváncsiak voltak, hogy a levelezésükre felfigyel-e a hatóság.
Nekem az a fura, hogy honnan lett információja az amerikai hírszerzésnek az egészről.
Eltairelés.Lehet ezek csak az elterelés.