A kárpátaljai határnál mennyi migráns lehet?A migrik tudják
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A kárpátaljai határnál mennyi migráns lehet?A migrik tudják
Fene tudja. De csempészekre is hivatkoztam. Mindegy végülis. A rendőrök szempontjából is érthető, de a lámpázó szempontjából is.A kárpátaljai határnál mennyi migráns lehet?
Senki se tudja, főleg nem a blikk színvonalból mi volt ott pontosan. Egyébként elhiszem, hogy komolyan veszik ezt és, valószínűleg nem fog kapni semmit, a többi legyen tanulópénz. Nem azt mondom, hogy ezt kell a legszigorúbban venni, de marhára nem játék, médiában is lehoznak nem egy esetet mégis van, aki megcsinálja. Egy autó meg helikopter azért van különbség szerintem, de értem mit írsz.Micsoda minőségi cikk, csak a címben két feltételezés van.
Te láttál már olyat, hogy nem kapcsolja le időben a reflektort a szembejövő, csak "pár másodperccel" később, és bíróság elé citálják, felfüggesztett börtönbüntetés és 400 ezer +a lámpa elkobzást kérik büntetésül? Mert azt mondod, hogy ugyan annyira veszélyes és zavaró, tehát akkor pont ugyan annyira kell eljárni.
Remélem legközelebb egy ilyen refis esetnél feltartóztatod az elkövetőt és kihívod a rendőrt.
Senkinek nem lett semmi baja, pár másodpercig lebegnie kellett a pilótának (250 m magasságban, tehát nem vezetékek közelében), ami meg valószínűleg alap feladat. Igen, nem kellett volna rávilágítania. Evidens? Nem, nem evidens mindenkinek, hogy nem világítunk rá.
Szerintem egy baromira túltolt dolog. Elég lett volna, ha kimegy egy járőr és elmondja, hogy miért nem teszünk ilyet és a környéken kampányt indít a polisz, hogy nem világítgatunk rá. Jobb lett valakinek is, hogy 2 évig tárgyalják az ügyet, meg kap(hat) olyan büntetést, amiből max ő tanul? A rendőrség sem csak azért van, hogy büntessen.
Senki se tudja, főleg nem a blikk színvonalból mi volt ott pontosan. Egyébként elhiszem, hogy komolyan veszik ezt és, valószínűleg nem fog kapni semmit, a többi legyen tanulópénz. Nem azt mondom, hogy ezt kell a legszigorúbban venni, de marhára nem játék, médiában is lehoznak nem egy esetet mégis van, aki megcsinálja. Egy autó meg helikopter azért van különbség szerintem, de értem mit írsz.
A kivilágítatlan helikoptert meg nem is tudom értelmezni, tudtommal egyik se világít éjjel, mint a karácsonyfa.
Ha idegből csinálta volna, nem hagyta volna abba pár másodperc után.Senki se tudja, főleg nem a blikk színvonalból mi volt ott pontosan. Egyébként elhiszem, hogy komolyan veszik ezt és, valószínűleg nem fog kapni semmit, a többi legyen tanulópénz. Nem azt mondom, hogy ezt kell a legszigorúbban venni, de marhára nem játék, médiában is lehoznak nem egy esetet mégis van, aki megcsinálja. Egy autó meg helikopter azért van különbség szerintem, de értem mit írsz.
A kivilágítatlan helikoptert meg nem is tudom értelmezni, tudtommal egyik se világít éjjel, mint a karácsonyfa. Az illető amúgy valószínűleg nem először találkozott helikopterrel, ha ott lakik, szóval magánvélemény, de szerintem megunta, nem felderített azzal a lámpával.
Nemtudom én nem kezdek el helikoptert lámpázni ha el van sötétítve ha nincs ha belegondolsz abba, hogy te sem szereted ha kivakítják a szemed refivel nemhogy helikopterrel de autóban sem. Ha meg esetleg rendészeti akciót hajtasz végre aminek része a titoktartás nem fogod bejelenteni a lakosságnak.
Egy ejnye bejnyével megússza, aztán kész, de lényeg az, hogy se lámpával, se bucsus lézerrel nem villogtatsz semmilyen alacsonyan szálló légijárműnek mert kurvára balesetveszélyes lehet (nekem pl ez kurvára evidencia, mert reptér közelében nőttem fel). Az meg hogy az úr hülye hát már legyen az ő gondja. (amúgy ha lezuhan a helikopter akkor még valszeg ül is egy kellemest...)
Senki se tudja, főleg nem a blikk színvonalból mi volt ott pontosan. Egyébként elhiszem, hogy komolyan veszik ezt és, valószínűleg nem fog kapni semmit, a többi legyen tanulópénz. Nem azt mondom, hogy ezt kell a legszigorúbban venni, de marhára nem játék, médiában is lehoznak nem egy esetet mégis van, aki megcsinálja. Egy autó meg helikopter azért van különbség szerintem, de értem mit írsz.
A kivilágítatlan helikoptert meg nem is tudom értelmezni, tudtommal egyik se világít éjjel, mint a karácsonyfa. Az illető amúgy valószínűleg nem először találkozott helikopterrel, ha ott lakik, szóval magánvélemény, de szerintem megunta, nem felderített azzal a lámpával.
Képtelenek abbahagyni az újabb és újabb szúrások bevitelét, hogy mi legyünk a gonosz.Talán ebbe a topikba illik.
Kivonul Magyarországról az uniós határőrizeti szerv
A Frontex úgy látja: ha továbbra is részt venne a magyarországi határvédelmi tevékenységekben, akkor azt kockáztatná, hogy egy uniós joggal ellentétes gyakorlat részese lenne.hvg.hu
Akkor lehet majd Welcom To Hungary t csinalniKéptelenek abbahagyni az újabb és újabb szúrások bevitelét, hogy mi legyünk a gonosz.
Eredeti cikk. Érdekes dolgok történnek itt. Az ember sosem tudhatja kiben bízzon.Kuruc.info - Pintér és Hajdú nevével próbálta "zsarolni" az elégetett budai milliárdos lányát egy volt rendőrtiszt - nem adta be a derekát, az apja 3 hét múlva halott volt
Nem adta be a derekát, az apja 3 hét múlva halott volt.kuruc.info
Egy kis hazai rendőri műveletegyüttes ködös képe.
Viszont egy ilyen beszerzés esetén gondoskodni kell a megfelelő mennyiségű strandpapucs beszerzéséről isSzép bár jobb lenne platós Hilux, amire fel lehetne dobni szükség esetén egy ZSzU-23-2-őt vagy ZPU-4-et, vagy egy Metisz-M indítót (már ha lennének még). Vagy egy megmaradt UV blokkot.