Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közbeszerzési értesítőből...
Részvételi felhívás
Lőszerbeszerzés
Lőszerbeszerzés 3 részben az alábbiak szerint:
1. rész: 9x19mm Luger lőszer beszerzése – 1.000.000 darab
2. rész: 7,62x39 FMJ lőszer beszerzése – 50.000 darab
Én is alig várom a schengeni határnyitást románia felé..ja nem!.ugye Viktor jó lesz?,A vállalkozóknak biztos ...Szlovák oldalon is bejött.Magyar elfogyott viszont legalább minden felvásároltak a tótok és most már nekik áll feljebb.magyar földön is .Így is brutális kalapos/szoknyás betelepülés volt itt az eddigi "törzsállomány" mellé.Most aztán napi szinten jöhetnek kukázni meg még kitudja mit, ésatöbbi.Meg jöhet olténia minden szennye.Elképesztő módon megszaparodtak a közlekedési kihágások is Főkeg a jogsi nélküli vezetés.Peersze biztos nincs felmérés kik ezek...De ugye a vérükben van.Egy átlagos kisvárosban itt Békésben mást se látni délután mint a szar zenéjükre fel alá autókázó erőforásokat.Ellepnek minket.Az baj a fiataloknak már az ő életük minta.Lehúztak minket az ő szintjükre.Egy hektár telek szögesdrót 4 MG 42 a sarkokban ennyi a jövő biztonsága.Nem tudom, minek kell még történnie, hogy az illetékesek észrevegyék a helyzet tarthatatlanságát, veszélyességét és elviselhetetlenségét. A "felháborodott" rokonok egyre gyakrabban, egyre dühösebben és erőszakosabban kerülnek elő és ez folyamatosan növekvő veszélyt jelent mindenkire. A mentősökre, betegekre, ellátásbiztonságra stb.
Nyilvánvaló, hogy az eddigi hozzá állás a hatóságok részéről csak rontott a helyzeten, az ösztönlények felbátorodtak és talán még jogosnak, elfogadhatónak is érzik tetteiket.
Piszok gyorsan lépni kell a rendvédelemnek az ügyben, ha pedig nincs meg a szükséges jogi háttér, a jogalkotóknak is munka van.
Egy biztos, meg kell értetni öntudatosékkal, hogy felháborodni nem jó dolog, sokba kerül, esetleg fáj és max, törzsi ünnepeken, saját körben gyakorolható.
https://index.hu/belfold/2024/11/25...onok-mentosok-szekesfehervar-rendori-vedelem/
Nem védem, igazad van; de miért eddig nem vásároltak fel sok mindent? Számít még valamit?Én is alig várom a schengeni határnyitást románia felé..ja nem!.ugye Viktor jó lesz?,A vállalkozóknak biztos ...Szlovák oldalon is bejött.Magyar elfogyott viszont legalább minden felvásároltak a tótok és most már nekik áll feljebb.magyar földön is .Így is brutális kalapos/szoknyás betelepülés volt itt az eddigi "törzsállomány" mellé.Most aztán napi szinten jöhetnek kukázni meg még kitudja mit, ésatöbbi.Meg jöhet olténia minden szennye.Elképesztő módon megszaparodtak a közlekedési kihágások is Főkeg a jogsi nélküli vezetés.Peersze biztos nincs felmérés kik ezek...De ugye a vérükben van.Egy átlagos kisvárosban itt Békésben mást se látni délután mint a szar zenéjükre fel alá autókázó erőforásokat.Ellepnek minket.Az baj a fiataloknak már az ő életük minta.Lehúztak minket az ő szintjükre.Egy hektár telek szögesdrót 4 MG 42 a sarkokban ennyi a jövő biztonsága.
Pontos.Nem védem, igazad van; de miért eddig nem vásároltak fel sok mindent? Számít még valamit?
Vagy jobb, hogy tele van Ózdról, Miskolcról és azon részekről letelepült/kitelepített hasonszőrűek?
Magyarországról már csak a legkisebb pénzűek költöznek a fentebbi vidékre. Békés az új Borsod.
Nem védem, igazad van; de miért eddig nem vásároltak fel sok mindent? Számít még valamit?
Vagy jobb, hogy tele van Ózdról, Miskolcról és azon részekről letelepült/kitelepített hasonszőrűek?
Magyarországról már csak a legkisebb pénzűek költöznek a fentebbi vidékre. Békés az új Bor
Ha már Trianon fel lett emlegetve magad adod meg a váladsz mit számit hogy rendben tudja ePontos.
És beszélgetések közben mikor Trianonozni kezd valaki, mindig megkérdezem:
- Amink van sem tudjuk belakni, rendben tartani.
Borsod,Nògràd,Szabolcs,Békés...
Mert mordor és putri....oda nem költözünk, minden szar, stb....
Akkor mit csinàlnànk ha visszatérne ami most nem a miénk...
Mekkora köpködés lenne.
Màr most lenézik a keleti orszàgrészben élőket a központi disznòòlban.
Az instant gazdasàgi csődről ne is beszéljünk.
Valaki màr kiszàmolta hogy 5db talpfàt cserélnek ki vàltònként a keletiben, mekkora truvàj!
Na erdélyben még van olyan vonal, amin Fetenc Jòska is làtta a síneket.
Realitàs és àlomvilàg .
Habàr a lovakkal a zsokéink egész jòl tudnànak manőverezni.
"Viharsarok"Bék
Ha már Trianon fel lett emlegetve magad adod meg a váladsz mit számit hogy rendben tudja e
tartani bárki.
A Ferenc Jozsef korabeli vasutvonal ellenére a románé.Még Moldáv
Bék
Ha már Trianon fel lett emlegetve magad adod meg a váladsz mit számit hogy rendben tudja e
tartani bárki.
A Ferenc Jozsef korabeli vasutvonal ellenére a románé.Még Moldávia is kellene nekik!Egyébként a belakás kérdése.Akad e ország ahol ez nem gond?Még az orosznál is.!Nem anyagi gond ez hanem a szaporaság .A kérdés az hogy kik jönnek immár szabadon.Másutt ketitést emelünk itt meg gyertek.Békés szegény volt de lagalább békés.Eddig.
Bocs. Én ott élek.De néha ki is mozdulok.Van összehasonlitás.Másutt is vannak szegény helyek de itt jó a föld.Eltartja a koldust is ennyi. És slspjában szorgalmas típusú emberek éktek itt Ennek mlg vannak nyomai hatása Ma már arról is hiába mesélnék , hogy hétfönként nem volt tv adás.Felfoghatatlan távolság.Hát még 1937.Én is olvastam néha.Pl Sinka Istvántól.Igen messze már ezek a dolgok."Viharsarok"
Fejér Géza.
1937. Szociogràfia.
Békés , soha nem volt
"Viharsarok"
Fejér Géza.
1937. Szociogràfia.
Békés , soha nem volt békés.
Sajnos az az igazságszolgáltatás, melynek igyekeztem elkötelezett képviselője lenni, mára megszűnt létezni. Más választásom nem lévén, a mai napon a bírói tisztségről lemondtam
"Az az igazságszolgáltatás mára megszűnt létezni" - lemondott a Simonka-per bírája
Sír a vérbíró.„Azért mondtam fel, mert nem értettem egyet azzal, amilyen irányban elindult az igazságszolgáltatás évekkel ezelőtt, és nem látom sem a szándékot, sem az esélyét a közeljövőben történő visszarendeződésre” – mondta Laczó, aki szerint bírótársai megdöbbenéssel fogadták távozását.
Laczó Adrienn a nyilvánosság előtt is többször hangot adott annak, hogy az igazságszolgáltatásban évek óta nem emelkedtek a bírói fizetések. Nemrég az ATV-ben beszélt a méltatlanul alacsony bírósági fizetéseknek az igazságszolgáltatás függetlenségére és működőképességére gyakorolt hatásáról."
A méltatlanul alacsony fizetés az mennyi is pontosan?
Csak mert ilyen bruttó 2 millió forintokat rebesgetnek....
Amennyit tanulnak es amekkorra szinten le vannak terhelve igenis keves az a penz amit most kapnak.„Azért mondtam fel, mert nem értettem egyet azzal, amilyen irányban elindult az igazságszolgáltatás évekkel ezelőtt, és nem látom sem a szándékot, sem az esélyét a közeljövőben történő visszarendeződésre” – mondta Laczó, aki szerint bírótársai megdöbbenéssel fogadták távozását.
Laczó Adrienn a nyilvánosság előtt is többször hangot adott annak, hogy az igazságszolgáltatásban évek óta nem emelkedtek a bírói fizetések. Nemrég az ATV-ben beszélt a méltatlanul alacsony bírósági fizetéseknek az igazságszolgáltatás függetlenségére és működőképességére gyakorolt hatásáról."
A méltatlanul alacsony fizetés az mennyi is pontosan?
Csak mert ilyen bruttó 2 millió forintokat rebesgetnek....
meg amilyen súlyú dolgokban kell dönteniükAmennyit tanulnak es amekkorra szinten le vannak terhelve igenis keves az a penz amit most kapnak.
A másik fele igen.meg amilyen súlyú dolgokban kell dönteniük
A másik fele igen.
En meg brutto 5 misiert se vallalnam.
A felért bevállalom
@Pogány ingyen is elvállalná, én meg hobbiból...A másik fele igen.
En meg brutto 5 misiert se vallalnam.
Ja, ahogy megérkezek az aranyozott T-55-tel törvénynapot tartani.@Pogány ingyen is elvállalná, én meg hobbiból...
Előzetes....jaj lenne a bűnösöknek...
Fearless John - @European_dissident
— NEW: In Iran, 7 men were arrested on charges of 'group rape', and according to Shariah Law, they were forced to beg for mercy and forgiveness from the girl The girl says her honor was taken from her, and she refused to forgive them for their crime. They have all been sentenced to execution...t.me