The negotiations for the German Soldier
Systems are on a good way. We expect the first orderS and sales already for Q4
2022.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
The negotiations for the German Soldier
Systems are on a good way. We expect the first orderS and sales already for Q4
2022.
Ez semmit nem befolyásol.Most fordítsd meg a sakktáblát és próbáld meg a magyar oldalról megnézni a helyzetet...
aha csak valamiért nem engedte beidézni a hozzászólást.Mi?
Ezt nekem írtad?
Ok, csak egy kósza tipp volt. Feltűnt a többes szám.aha csak valamiért nem engedte beidézni a hozzászólást.
Ez egy éve így van. A közepes erők felé mennek a németek. Új közepes hadosztály felállítása.Ok, csak egy kósza tipp volt. Feltűnt a többes szám.
Különben érdekes háttérinfók derültek ki most is a leiratból.
Én egészen biztos voltam a PUMA 2. LOT-ban. Most meg már ott tartunk, hogy a leirat azt sugallja, hogy nagyobb eséllyel lesz belőle RCT-30-as tornyos Boxer, mint PUMA...
Ezt tudom, de én egy olyan koncepciót olvastam, amelyik nem a láncos technika rovására növelné a közepes erőket. Hanem a hianyzó zászlóaljakat feltöltve és a vegyes dandárokat megszüntetve alakítják át a rendszert.Ez egy éve így van. A közepes erők felé mennek a németek. Új közepes hadosztály felállítása.
Hogy fér az szerinted bele bármiképpen?nálunk esélyes a boxer valamikor valahogy?
4% költségvetési hányaddal...? :dHogy fér az szerinted bele bármiképpen?
Szervezetileg ?4% költségvetési hányaddal...? :d
haggyámá krisss, én csak szurkoló vagyok!Szervezetileg ?
Ez a Hitron nevű hibrid holdjáró csoda garantáltan drágább lesz, mint a Boxer lenne. Pénzügyi szempontból csak annyival jobb a Hitron, hogy a távoli jövőben lesz beszerezve, ha egyáltalán be lesz. Ha arra várunk óriási kockázata, hogy még egy évtizedig a BTR marad.Hogy fér az szerinted bele bármiképpen?
sajnos 0, hacsak nem engedik el a hitront a francba. (én inkább elengedném)haggyámá krisss, én csak szurkoló vagyok!
tényleg nuku esély?
elengedni ?! és akkor mivel fognak az Űrvédek az őshazánk vissza fogalásánál a szírusz bolygó felszíni invázójakor menni ? mert értem én hogy az Űr-jurták szét tudják bombázni a felszínt és ra rajta lévő Romulán erődítményeket , de a Romulánok mélyen bevették magukat a szíriusz belsejébe , ezért szükséges a felszíni harc , ahol kelleni fog a csapatszállító eszköz mert a Repülés az Szíriuszi vortexek miatt nehezen kivitelezhető és veszélyes ...sajnos 0, hacsak nem engedik el a hitront a francba. (én inkább elengedném)
sajnos 0, hacsak nem engedik el a hitront a francba. (én inkább elengedném)
Tud Gurulni.Azért a lynx eddig egy piros ásznak tűnik Kriss azóta is pozitív a tapasztalat a nyúzás alatt?
Ez a Hitron nevű hibrid holdjáró csoda garantáltan drágább lesz, mint a Boxer lenne.