Értem. Kösz.Kiváltaná, de nem volna jelentős előrelépés. Mivel exportra (is) szánnánk, így ki is lehet zárni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Értem. Kösz.Kiváltaná, de nem volna jelentős előrelépés. Mivel exportra (is) szánnánk, így ki is lehet zárni.
Szia,
A Rheinmetall felvásárolja a RUAG-ot?
És további akvizíciókat tervez...
"An einer in der Vergangenheit ins Auge gefassten Übernahme des Münchner Panzerbauers Krauss-Maffei Wegmann (KMW) habe Rheinmetall hingegen kein Interesse mehr, sagte der Manager."
Illetve ami érdekes, mennyire szervezi Papperger az új közös tank projektet. Legutóbb felmerült, hogy az olaszok, angolok bevonásán lobbizik, most meg a lengyeleket emlitette. Ugye mhol helyi RM cégek részvételére számít. Ahogy nezem, mkit bevenne, a franciákat meg kitolna, vagy mindenesetre a részesedésüket jelentősen csokkentené.A Rheinmetall felvásárolja a RUAG-ot?
"An einer in der Vergangenheit ins Auge gefassten Übernahme des Münchner Panzerbauers Krauss-Maffei Wegmann (KMW) habe Rheinmetall hingegen kein Interesse mehr, sagte der Manager."
A Rheinmetall felvásárolja a RUAG-ot?
Lassan elő kell fizetni a Witschaftwochera, mostanában tolja a hadiipari cikkeket.Ez volt az eredeti nyilatkozat...
Rheinmetall-Chef: „Corona zeigt, wie labil unser System ist“
Rheinmetall-Chef Armin Papperger sieht einen Zusammenhang von Nachhaltigkeit und Sicherheit, hat keine Angst vor einer grünen Bundesregierung und erwartet Brennstoffzellen als Energiequelle in jedem Keller.www.wiwo.de
Erről az angol mérnököket kell megkérdezned. De gondolom valamit csak ér a régi rpg fejek ellen a páncélozott kabinnal (ez MAC-nál lvl 2, IAC esetén meg lvl 3 ballisztikai védelem) kombinálva és nem rakják fel tök feleslegesen azt a rengeteg plusz súlyt.Szia,
A kepen lathato dizajn a tomegoszlatason kivul jo barmire?
Nyilvanvaloan puskalovedekkel szemben semmit se ved a racs.
RPG fejet tudja roncsolni, hogy jelentosen csokkenjen az atutes, de nekem ranezesre ugy tunik, hogy 95%-os csokkenes semmit sem er (hiszen meg akkor is atut 13 mm homogen acelpancelt, annyi meg nem latszik ezen a karoszerian).
Megszenvedtem vele, de ezt akartam betenni. A szokásos zenélős prezi.
Ez most elég szűkszavú a korábbiakhoz képest.Megszenvedtem vele, de ezt akartam betenni. A szokásos zenélős prezi.
Mi lehet a magyar bővülésben? 8x8? Vagy csak az eddig bejelentett projektek megvalósulása?
- 4.old.Nagyon ráizgultak az amcsi megrendelésre.
- 17.old.kiemelt piacok Német, ausztrál, UK és a magyar!!!
- A magyar piacra idén és jövőre is bővüléssel számolnak. Jöjjön, jöjjön!
- Remélnek 2021 második felére kelet - európai IFV bizniszt. Szlovák, szlovén, cseh a tippem, ebben a valószínűségi sorrendben. Jah és az olasz meló is megjelent!
A projektek megvalósulása. A különböző üzemek 22-23 körül kezdenek el értelmesen termelni és mennek majd a kifizetések is.Mi lehet a magyar bővülésben? 8x8? Vagy csak az eddig bejelentett projektek megvalósulása?
Ez most elég szűkszavú a korábbiakhoz képest.
Egyébként ez simán lehet így.Rájöttek hogy rendszeresen olvassuk a jelentéseket, ezért lehet hogy szóltak nekik hogy a magyar dolgokról kevesebbet beszéljenek...