Kell nekem sci-fit olvasni, mert....
Ezt az MM családot már láttuk magyar zászló alatt, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle beemelve a Honvédségbe.
Jó lenne ezt a gyártást is elhozni.
Mission Master
Ez kis masina nem akkor érne valamit ha kicsit talán nagyobb lenne, és egy 30-as lövegecske, jaj bocs, 35-ös, figyelne előre, plusz 1-1 db minigun a két hátsó sarkában mindenfelé, plusz 2-4-6 rakéta a gyomrában, és lenne rajta hang, mozgás, infra, hő, anyámkínja érzékelő minden irányban, és kicsit több vas védené ezeket, és úgy lehetne beküldeni a városba?
Mert nyílt terepet jó eséllyel a levegőből is fel lehet deríteni ugyebár. Vagyis jobban mint egy ilyen guruló kis dömperrel. Ez nem lefitymálás.
De ez a Mission Master távirányítással, távolabb, védett helyen ücsörgő 2 fegyverkezelővel a városban is „kíváncsiskodhatna” az emberveszteség elkerülés mellett ugyebár. Aztán mert aksis, éjszaka meg pláne csendben mozoghatna. De persze ez nappalra is pont ugyanúgy igaz.
Szóval ha egy városi buckalakó úgy gondolná, hogy majd ő a negyedikről kikukucskálva seggbelőné a masinát, akkor valamelyik „vulcan minigun” 69 uszkve 114 lőszert tol két pislogás közt a mellkasába úgy, hogy közben az ötödik emeletet is ráomlasztja, míg a másik a sarkon felbukkanó rpg-st cincálja dirib-darabra. Vagy már magát az rpg lövedékét. Vagy egy drónt a teteje felett, miközben a 30-as, a szemből felbukkanó dzsihád mobil toyotát és vagy nagyobb vasat. A még nagyobbra meg ott a raketta.
Mer oké, hogy autonóm, meg egyedül hazatalál, meg már van is olyan aminek a tetején van 1 db „daráló”, meg hogy még koncepció, csak gondoltam kicsit sci-fire veszem a figurát és írok egy mini cyberpunk esszét.
Mert így sokkal jobban tetszene, és ahogy figyelem itt max tényleg villámgyors és stabil adatátvitel okozhat gondot, mert az összes többi már teljesen ki van találva, csak rá kell faszán legózni.
Aztán mindent és mindenkit megelőzve elsőnek gurulhat be ez a kis masina a necces helyekre.
Mission Master Monster