Látom sok összefüggés lerakódott benned. Az a helyzet, hogy az utóbbi évtizedben, hiába már rég megbukott azapartheid, cca. 40 000 búr családot mészárolgattak le wakanda békés népei. Erre dobták fel, mivel a világ nem nézte volna el nekik, hogy tankkal gázoljanak ezek közé a fantasztikusan civilizált wakandaiak közé, hogy mivel mi úgyis fasza hely vagyunk mert kerítést építettünk a homoki wakandaiak ellen is pedig van körülöttünl sok megbomlott elméjű ország, hogy akkor ők úgy fajilag megalapozottan bejönnének és vállalják a beilleszkedést, szívesen lesznek tehát ilyen illiverális magyaronáczik a jövőben, mert az nem járja, hogy mindent amit létrehoztak és szeretnek, azt a sötétfehér magadintelligencia elpusztítsa.
Tehát itt láthattál volna kis utánajárással egy bőrszín szerint erősen megkülönböztethető tömeget, ami pont ez alapján szerveződött és kért védelmet tőlünk. Így egy kicsit nehéz lett volna köztük elvegyülnie akármelyik mobutunak, viszonylag könnyű dolga lett volna tehát az amúgy szervezetten áttelepülők leellenőrzésekor a hatóságainknak.
Tehát Horn Gyula itt maximum a sírból höröghetett volna valami mszp-set, mert ezt bezony keresztén hoszünk a több nemzetiségen alapuló szent istvános kormányunk utasította el vala.
Csak puszta konteósan jegyezném meg, feltételezhetően nem az új európai sötétfehérítő programban kinevelt c tipusú pógárok visszaszorulásától való félelmében amit ezek az erős faji öntudattal és sok pénzzel bíró emberek okoznának.
Trianon és a hozzá vezető út miatt nem vagyok befogadáspárti, de pont ezek az emberek bezony jöhettek volna tőlem is. Hogy egy rájuk vonatkozó áttelepülés a fejedben hogyan válik a fekete bevándorlókra is vonatkozó dolog, az számomra rejtély.
Mindenesetre egy normális kormányváltás esetén(nem a multisok), pótolnám ezt a dolgot. Fehérek. Képzettek. Vállalták a gyerekeik magyarrá nevelését. Komoly tapasztalatuk van a sötétfehérekkel és valószínűleg kevésbé indulnának a fistalicska rutte útján. De nem lehet senkit a bőrszíne alapján blabla európa és sajnos köztük majdnem magyar kormányunk felháborodott a gondolatán, hogy fehérek jöjjenek ide.
Na off vége.
OFF
Látom, nem sikerült végig olvasni a kommentet, csak megint rossz napod van és érzelemből írsz.
Nincs olyan, hogy kormányhatározat a fehér népesség beengedéséről. Olyan létezik, hogy elismerem Dél-Afrika válságos helyzetét.
Attól a pillanattól kezdve ez a magyar adminisztrációban
így fog megjelenni.
Mondom magyarul. Ma is beadhat egy D-A-ból jövő menekült kérelmet. Csak a hatóságok el fogják utasítani döntően nagy arányba
, mert van közöttünk pár biztonságosnak minősített ország. Nem tudom, sikerül-e mindenkinek követni. D-A, mint országra adunk ki megállapítást és például Szerbiára, mint köztünk lévő országra.
Amint azt mondjuk, hogy a fehérek üljenek fel a repülőre és az adminisztrációnak el kell fogadni,
mert egy válság helyről érkeznek, akkor ahogy ma is, úgy ebben az esetben is felülhet egy feka a repülőre és Ferihegyen kéri a papírt, hogy ő szörnyű körülmények közül érkezett és szeretné kitölteni.
Amiről te beszélsz, az nincs. Törvényileg nem illeszthető a magyar (és európai) jogrendben. Elcseszett a jogszabályi keret? Ezért nem fogadunk be senkit, akit kerítéssel meg lehet állítani. Nekem Szíriával is pont az volt az első számú bajom, hogy nem lett meghatározva, hogy ki harcolt velünk ott, akit nekünk be kéne fogadni. (Elég kevesen, hiszen nem voltunk háborúban részt vevő fél.) Mert enélkül a szunnita beadja a kérelmét és vajon üldözik őt? A síiták mondjuk egészen biztos. Beadja a kurd, és jogos a kérelme? Törökök és az ISIS. Harmadiknak jön viszont a síita és őt üldözik? Tömérdek bizonyítékot tud mutatni az IÁ mészárlásaira.
A jelenlegi európai keret csak arra ad lehetőséget, hogy egy válság gócból akár Budapest is importálhat -ha akar- minden résztvevő felet. Nem Orbán Viktor és nem Szíjártó Péter fogja azt mondani, hogy te jöhetsz, te meg nem. Egy irodában ülő hivatalnok, aki írásban kiadott szempontokat kell összevessen a valósággal (és meg amit a kedves ügyfél összehantázik).
Ez a szomorú igazság és az életet nem érdekli, hogy te szerinted a fehérek jöhetnek. Szerintem ne, mert elsőre is világosan fogalmaztam, hogy egy fehérre legalább négy alul iskolázott fekete fog jutni. És őket a kerítés nem tartja kívül, ha mi jogszabályi keretet biztosítunk a számukra.
ON
És még mindig nem értem, hogy egy német-állami magyar vegyes vállalatnak ehhez mi köze?