. A magyarok szeptember elején írták alá a szerződést, és valószínűleg megkapják az új Panthers első szériáját. A Magyarországgal kapcsolatos bírálatokkal kapcsolatban Papperger azt mondja: „Nem vagyok politikus”.
umstrittener-kunde-rheinmetall-ceo-armin-papperger-beim-internen-panther-verkaufsgespraech-mit-ungarns-verteidigungsminister-kristof-szalay-bobrovniczky-rechts-am-standort-unterluess.-bild-ndr-klaus-scherer-.jpg

SchererEllentmondásos ügyfél: Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója a „Panther” belső értékesítési megbeszélésen Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterrel (jobbra) az Unterlüß telephelyén.

Tavaly bemutato előtt meg meg mutattak nekünk és már akkor szóban megegyeztünk hogy vásárolunk persze ez mind a fantázia szulemenye :oops:

. A magyarok szeptember elején írták alá a szerződést, és valószínűleg megkapják az új Panthers első szériáját. A Magyarországgal kapcsolatos bírálatokkal kapcsolatban Papperger azt mondja: „Nem vagyok politikus”.
umstrittener-kunde-rheinmetall-ceo-armin-papperger-beim-internen-panther-verkaufsgespraech-mit-ungarns-verteidigungsminister-kristof-szalay-bobrovniczky-rechts-am-standort-unterluess.-bild-ndr-klaus-scherer-.jpg

A Magyarországon terjedo, vegtelenul hulye, Fanter stb helytelen irasmodokkal kapcsolatban Papperger azt mondja: „Nem vagyok magyartanar”.

07:28

EW3edtJ.jpg
Panzer aus der Heide - Rheinmetall und der Krieg

• Tetszik
Reactions: endre and arcas