És onnan meg tudjuk majd hogy fog kinézniHülyének tetszik lenni?
A warthunderből kiszedte valaki a modellt és megcsinálta 3D nyomtathatónak.
(kövi patchel érkezik a WT-be elvileg a skyranger)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És onnan meg tudjuk majd hogy fog kinézniHülyének tetszik lenni?
drogok, hardcore drogok.... akarom mondani, használd a képzelőerődÉs onnan meg tudjuk majd hogy fog kinézni
Attól még igaz amit írtam, hogy hiba lenne két rakétával és éppen ezért ez a modell nem igazán tükrözi a végső kialakítást.Hülyének tetszik lenni?
tt
Hát figyi majd ha lesz concept art a hivatalosról nem ez a régi a mi a cikkben van. Majd átszerkesztem ezt. A magyart is a protó lynx 3d modelljéből faragtuk ki.Attól még igaz amit írtam, hogy hiba lenne két rakétával és éppen ezért ez a modell nem igazán tükrözi a végső kialakítást.
Szóval érdemes megvárnia a nyomtatással a protót!
De a régi koncept art (mikor is került az ki? Tavaly asszem?) hoz képest inkább fog a dánra hasonlítani a végeredmény.Integrating Mistral 3 surface-to-air missiles on Rheinmetall's Skyranger 30 turret was the idea presented this week in Denmark by MBDA...
A solution still at the scale model stage, but which the European missile manufacturer is seeking to materialize by betting on a well-identified Danish need.
Although at the concept stage, MBDA's proposal is based on a deployable launcher modified to carry up to four missiles.
360° threat detection and tracking will continue to rely on the four AESA radar panels and the stabilized EO/IR sight originally present on the turret.
Egy konkrét beszerzést ami nem csak fejlesztésre ad pénzt hanem konkrét darab számokat is tartalmaz jól esne a bejgli melleAmúgy meg mi a tökömet akartok a fa alá? Nem elég?
Egy konkrét beszerzést ami nem csak fejlesztésre ad pénzt hanem konkrét darab számokat is tartalmaz jól esne a bejgli melle
Mondjuk a törökök nagyon jó minőségű ruhát csinálnak, vehettünk pár százezer gatyát is azt is be jelenthetik.Egy konkrét beszerzést ami nem csak fejlesztésre ad pénzt hanem konkrét darab számokat is tartalmaz jól esne a bejgli melle
Koszonom tudod mennyit kerestem ezt a memetMajd kapsz számokat arra se kell sokat várni.
jaja, én Erdogan látogatásakor vártam valami nagy durranást.Egy konkrét beszerzést ami nem csak fejlesztésre ad pénzt hanem konkrét darab számokat is tartalmaz jól esne a bejgli melle
beírod hogy ezt miből számolta ki és első találat guglibaKoszonom tudod mennyit kerestem ezt a memet
Látod nem azonnal derülnek ki ezt is 15.-én írtuk alájaja, én Erdogan látogatásakor vártam valami nagy durranást.
Nem hiszem, hogy csak azért a lóért repült ide
Fejlesztési szerződés (hálistennek elég rövid határidővel)Hol a HEL? Lemaradt?
30misi a megrendelés értéke... Ez gondolom, csak a torony.
És onnan meg tudjuk majd hogy fog kinézni
A jelentés szerint a Skyranger 30 fejlesztését mérnökökből és szakértőkből álló csapat végzi a Rheinmetall csoport különböző vállalataival együttműködve. A fejlesztési szerződés a Rheinmetall magyarországi leányvállalatai számára is kapacitásbővítést jelent.
Aha, köszi.Fejlesztési szerződés (hálistennek elég rövid határidővel)
A lézeres cuccoknak ilyen hordozható méretben párás esős időben drasztikusan csökken a hatásfoka. Csak drágítja az egészet kétes hozadékért.
(nagyobb telepített kivitelben inkább működik a dolog)
A fizikát nemnagyon tudod szerintem megerőszakolni.Aha, köszi.
Azt hittem, a nagyobbak kicsit megoldották ezt .
Több ooomphalA fizikát nemnagyon tudod szerintem megerőszakolni.