Ezt úgy adják elő, mintha valami alulról jövő kezdeményezés lenne.
Civil kurázsi.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt úgy adják elő, mintha valami alulról jövő kezdeményezés lenne.
Mindenképp - csak nem biztos hogy magyar színekben...Ezt amugy látni fogjuk ebben az évtizedbe ?
Meg konkret szerzodes sincs.
Láttunk már ilyet? Boxoeren tuti volt, de lynxre nem emlékszem..
Ezt már mutogatták párszor pedig. Ez kép sztem a tavaly szeptemberi eseményen készült.Láttunk már ilyet? Boxoeren tuti volt, de lynxre nem emlékszem..
11 hónapja töltötték felLáttunk már ilyet? Boxoeren tuti volt, de lynxre nem emlékszem..
Ez nem az a járgány - más (korábbi) a torony.11 hónapja töltötték fel
Két oldallal ezelőtt volt... (De az igazi probléma, hogy akkor is SilvioD linkelte és nem emlékszik rá.)Láttunk már ilyet? Boxoeren tuti volt, de lynxre nem emlékszem..
Ez a videó meg 4 oldallal ezelőtt volt.Ez nem az a járgány - más (korábbi) a torony.
Miért nekem mondod? Nem én raktam be...Ez a videó meg 4 oldallal ezelőtt volt.
Mert nem olvastál vissza.Miért nekem mondod? Nem én raktam be...
Csak a facebook-ot lapozgatja!Mert nem olvastál vissza.![]()
Majd a SAFE-ből!Megvettük, @krisss ?
"Az is kiderült, hogy már Magyarország is rendelt belőle,"
![]()
InnentÅl nem lepheti meg Putyin Magyarországot, Németországot és Ausztriát: Lengyelország kárán tanult a NATO
Felkészült az orosz drónokra a NATO.mandiner.hu
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..