[HUN] SOC-R hajók (Special Operations Craft – Riverine)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Spartan.asfv

Well-Known Member
2016. október 25.
912
2 955
93
Azért van ott a hajó, mert ott van kikötő, viszont kb semmire sem jó azon kívül, hogy kiszolgálja az SF-et. Persze használható személyszállítasra, meg búvárakármire, de csak pont annyira amennyire egy csatahajó használható szemelyszállításra.

Miért nem lehetne a hadikikötőben is SF képesség? Szolnokon sincs feltöltve 100%-ra, szóval először azt kell kihasználni és csak utána "terjeszkedni".
Ezt eltudom fogadni.

• Tetszik
Reactions: J.G.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
29 921
105 848
113
Háromról írnak

Badass:cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: honved

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
7 521
17 138
113

Hortator

Well-Known Member
2019. június 27.
1 341
4 969
113
Csak engem zavar, hogy Gatlingot/Minigunt nem látok rajt'? Tudom, hogy menthetetlenül laikus vagyok, akinek ilyenekre mocorog a pici pöcöröje, és nem tűnik gyengusznak a fegyverzet - csak eléggé furának. Nyélgázon a gránátvető ist gut und praktisch für SOC-R? Nem állítom, hogy nem, kérdezem.

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
7 521
17 138
113
Csak engem zavar, hogy Gatlingot/Minigunt nem látok rajt'? Tudom, hogy menthetetlenül laikus vagyok, akinek ilyenekre mocorog a pici pöcöröje, és nem tűnik gyengusznak a fegyverzet - csak eléggé furának. Nyélgázon a gránátvető ist gut und praktisch für SOC-R? Nem állítom, hogy nem, kérdezem.
Vállt vállnak vetve vagyunk ebben a tèmában! :hadonaszos:
Nem vèletlenül vannak ekkora tűzerejű fegyverek(minigun) ezeken a hajókon.

A 40 milis meg normális szinten mindenhonnan hiányzik amúgy a honvèdsègből.

• Tetszik
Reactions: Hortator

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
5 761
16 949
113
Darabonként félmillió dollárért?
Kösz, de nem - ha fabrikálunk egy quad állványt az MG-3 géppskáknak, akkor is töredék áron tudjuk ugyanazt a tűzerőt produkálni.
És rendelkezünk még tucatnyi GSh-7.62-vel - -ó, jaj, az nem NATO kompatibilis!
Hogy is juthatott eszembe ilyen szentségtörés... :( :confused::eek:

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
7 521
17 138
113
Darabonként félmillió dollárért?
Kösz, de nem - ha fabrikálunk egy quad állványt az MG-3 géppskáknak, akkor is töredék áron tudjuk ugyanazt a tűzerőt produkálni.
És rendelkezünk még tucatnyi GSh-7.62-vel - -ó, jaj, az nem NATO kompatibilis!
Hogy is juthatott eszembe ilyen szentségtörés... :( :confused::eek:
Dehogy tudjuk.

Ezeknek a csónakoknak nem vèletlenül kell ekkora tűzerő arra a pár percre míg esetleg harcèrintkezèsbe kerülnek.

Semmi más vèdelme nincs.

Nincs páncèlzat.
Nem tud fedezèkbe vonulni. Hacsak a füstöt annak nem veszük. Bar az a lövèstől nem nagyon vèd.

Gs762 meg megnèznèm mennyire vannak jó állapotban.
A pkm sem nato kompatibilis

De mièrt is beszèlünk ertől a viccről amit magyarországon a honvèdelmi miniszter jelent be több èv után.:eek::confused::robot: