[HUN] T-72 korszerűsítés

Olvass vissza nyugodtan, ötoldalanként megkérdezi valaki.
Ilyet nem láttam, hogy műszaki járművek. Negan lehet írt nagyon régen, de nem találgatást gondolok. Hanem hogy építettek e belőle bármilyen műszaki járművet, ha igen, tud e a currus vagy bárki ilyen átépítést csinálni. (csehek meg a szerbek biztos.)
Ha van ilyen milyen műszaki járművek épültek ebből. (Hídvetőt láttam)
Ezekre vagyok kíváncsi ilyet nem láttam itt.

Ilyet nem láttam, hogy műszaki járművek. Negan lehet írt nagyon régen, de nem találgatást gondolok. Hanem hogy építettek e belőle bármilyen műszaki járművet, ha igen, tud e a currus vagy bárki ilyen átépítést csinálni. (csehek meg a szerbek biztos.)
írtam már többször Lőrinc amikor még a Tatai dandár pk ja vólt is említette hogy a dandár ezt szetné a 72 esekből.
Lengyel átépítések vannak minden van.

Ha a motorhoz, vagy más rendszerhez nincs alkatrész, vagy csak egyházi ünnepnapokon, akkor tökmindegy milyen felépítménye van.

10 db nem használt de régi azonnal raktárrol az eubol

ezeket az első oldalon első pár találatra adta ki és nem írtam eladó se semmit csak a motor típusát...

csehek lengyelek is gyártják hajókba vonatokba munkagépekbe is belekerült europába (indiába meg sok mindenbe) SUDÁNBA IS GYÁRTJÁK..

Azért kérdeztem, mert olyat mondtak az oroszok, hogy nagyon hiányoznak a btg ből a panzerpioner osztagok. Anémeteknél meg minden dandárban van egy ilyen zlj. Az a 100 ócskavas viszont elég mennyiség lenne ilyen alakulatokhoz, és arra nagyon jók lehetnek. Gondolom a csehek vagy a szerbek még meg tudják oldani az alkatrészeket.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Azért kérdeztem, mert olyat mondtak az oroszok, hogy nagyon hiányoznak a btg ből a panzerpioner osztagok. Anémeteknél meg minden dandárban van egy ilyen zlj. Az a 100 ócskavas viszont elég mennyiség lenne ilyen alakulatokhoz, és arra nagyon jók lehetnek. Gondolom a csehek vagy a szerbek még meg tudják oldani az alkatrészeket.
az a hivatalos álláspont, hogy a vsz szarokat kukázzuk

Akkor végképpen nem értem, mi a faszért nem adjuk oda ezeket becserélve valamire. :rolleyes:
Egy érv jut az eszembe, van még egy csomó kiképzett ember erre meg lőszer hozzá max ennyi.

Mert az az álláspont odafent, hogy nem támogatjuk az ukránokat, nyelvtörvény, magyar ellenesség stb miatt. Plusz ugye nem akarunk rossz pontot Putyinnál, mert kell a gáz, olaj.

Mert az az álláspont odafent, hogy nem támogatjuk az ukránokat, nyelvtörvény, magyar ellenesség stb miatt. Plusz ugye nem akarunk rossz pontot Putyinnál, mert kell a gáz, olaj.
Ehhez semmi köze sincs, mert a német csere programmal ezt simán kikerüljük. Amúgy a németeknek is ez az érdekük, hogy ne kelljen leo-t küldeni. De panzerpioner eszközként átépítve látnám a lehetőségeket benne. Erre még eu- pályázati pénzeket is igénybe lehetne venni mint a ptsz.eknél.

• Tetszik
Reactions: honved
Akkor végképpen nem értem, mi a faszért nem adjuk oda ezeket becserélve valamire. :rolleyes:
Egy érv jut az eszembe, van még egy csomó kiképzett ember erre meg lőszer hozzá max ennyi.
Hmm... beloruszok nem irattak alá exportkorlatozast? :rolleyes: Mert mind beloruszbol való.
Ha annyira szabadulni kell tőlük boltoljuk el Vucsicsekkal Moravara meg az uj Oganjra, legalabb volna vegre raketatuzersegunk. Aztan hogy ok hova teszik ahhoz semmi kozunk, Zeli meg Bidon se csorgatna rajuk a nyalat. Bar meg is tarthatjuk ugyse koltunk rajuk semmit es ha lekerulne rolunk a Nato kumet meg kikalapaltathatjuk akarkivel ha Jurgen letiltja a szupportot a Leokhoz. :rolleyes:

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Hmm... beloruszok nem irattak alá exportkorlatozast? :rolleyes: Mert mind beloruszbol való.
Ha annyira szabadulni kell tőlük boltoljuk el Vucsicsekkal Moravara meg az uj Oganjra, legalabb volna vegre raketatuzersegunk. Aztan hogy ok hova teszik ahhoz semmi kozunk, Zeli meg Bidon se csorgatna rajuk a nyalat. Bar meg is tarthatjuk ugyse koltunk rajuk semmit es ha lekerulne rolunk a Nato kumet meg kikalapaltathatjuk akarkivel ha Jurgen letiltja a szupportot a Leokhoz. :rolleyes:

;) :)

.

Ugyan az az indok mint a németeknél nem akarják oroszokkal összerugni a port mert azzal számolnak, hogy a háború után is létezni fognak. Nem ér annyit, mint amennyit veszíthetnek. EU-ban is probléma van , fegyver átadás semmit nem ér lásd lengyelek. Most satuban van orban ez van . De holnap is ez lesz az indok .

A currus-ra csak azt bízd rá amit soha többé akarsz használni.