[HUN] T-72 korszerűsítés

Eléggé világos üzenet volt az, hogy hova szállítják a T-72-eseket. Szerintem ebből mindenkinek érteni kellett volna, hogy mi lesz a sorsuk már. Nem nagyjavításra, illetve Hódmezőre, vagy Debrecenbe vitték őket, hogy újabb harckocsizó kötelékeket állítsanak fel belőlük. Hanem inkurrencia raktárba.
Itt lehet olyan, hogy ha kell valakinek, eladják, vagy átadják ingyen. Valamint megy majd a történet végén a kohóba, ha senkinek nem kell.
Szerintem ne lássunk bele többet a T-72 sztoriba a továbbiakban.

Eléggé világos üzenet volt az, hogy hova szállítják a T-72-eseket. Szerintem ebből mindenkinek érteni kellett volna, hogy mi lesz a sorsuk már. Nem nagyjavításra, illetve Hódmezőre, vagy Debrecenbe vitték őket, hogy újabb harckocsizó kötelékeket állítsanak fel belőlük. Hanem inkurrencia raktárba.
Itt lehet olyan, hogy ha kell valakinek, eladják, vagy átadják ingyen. Valamint megy majd a történet végén a kohóba, ha senkinek nem kell.
Pontosan tovabbiakban se 2. Hk zlj se t-72 nem lesz semmi, ideje ezekrol mult idoben beszelni.

Elég nagy marhaság ez.
Egyrészt nagyon kéne még hk abba a hirös gépesitett dd-unkba.Legyen már annak az 1 szem normális egységnek némi ereje is.
Másrészt a hk istentelen sokáig korszerűsithető.És még utána is rengeteg mindenre felhasználható az alváza-vétek elpocsékolni.
Személyes véleményem,hogy nekünk jobb lenne egy könnyebb hk tipus,mint a 70 tonnás Leo.
Továbbra is úgy gondolom,hogy egy jol korszerűsitett T72 még sokáig igencsak jol szolgálna a gépesitett lövészek támogatására.Persze egy cseppet se lenne "gombokért" megoldható a dolog,de olcsóbban és gyorsabban megoldható lenne,mint az új hk-k beszerzése.
És bár a korszerűsitett T72nek persze lennének hátrányi egy új Leoval szemben,de előnyei is.
Főleg,hogy a mi Leoink már most korszerűsitésre szorulnak......(marhaság volt igy megvenni őket.Ugyan az a probléma,mint a Lynxnél.A múlt követelményeire kondicionálva rendeltük őket,nem a jövőére)