MegtettemNem tetszik a főnök? Szerelj le,
Jeleztem.vagy kérj más főnököt, vagy jelezd egy megfelelő fórumon
Aztán kb kicsináltak.
Legyen akkor önös èrdek.Ha én a főnökömmel elégedetlen vagyok, és tönkreteszem a számítógépét, akkor az nem annyira önös szerinted
Csak nem mindegy kicsinyes bosszú, vagy hogy kapjon èszbe.
Mègegyszer. Az az ember mások èletèèrt felel.
23 èv alatt törtènt ez a 2 sztori. Azèrt nehogy eretvágj.Ja, akkor csak egy öregecske autód van, nem tetszik a kommented, majd beverem az ablakát, meg megkarcolom jó alaposan. Igaziból nem önös, hátha tanulsz belőle... fizesd ki magad. Kb ez a hozzáállás, ami egyesek szerint tök okés.
Ne hasonlítsd már össze a Nemzeti bank kirablását/ a többszáz milliárdèrt a rokontól vett ingatlanokat állami pènzen/ a stadionèpítèst mert az a hobbim stbstbstb azzal hogy idióta emberek meg vannak szivatva, miután nem egyszer nem kètszer jelezve lett nekik, hogy nem jó amit ahogy csinálnak.Azt kell mondjam, hogy a fegyveres erőink szomorúan tükrözik az ország általános morális válságát
Az egyik arról szól hogy kirablom az országot mert így New Yorktól svajcig lesznek luxusingatlanjaim , ahol leparkolhatom a luxusautóim, amivel elautózhatok a luxusmagángèpemhez, amivel elrepülök a luxusyachtomhoz, ahol megkúrom a kurvát akit utánna állami pályázaton nyertesnek teszem meg.
Ezt mind adófizetői, esetleg eu-s pènzből.
A másik hogy a kretèn kapjon az agyához vagy takarodjon el, mert adott esetben veszèlybe sodorja a beosztottjait.
Amúgy meg szerintem inkább lopás,rongálás hiszen nem a rá bízott, hanem a másra bízott vagyonnal csinálták.
Azt kell mondjam, hogy a fegyveres erőink szomorúan tükrözik az ország általános morális válságát.
Èvtizedes sztorik.
De amúgy mièrt is ne tükröznèk?? Ők is a társadalom rèszei.