[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
42 136
80 997
113

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
10 287
34 934
113

Pista a hegyről

Well-Known Member
2018. április 4.
992
2 514
93
Érdekes, a telex nem fikázta szét teljesen a S.E.R.E.G.-et

Korrekt, nem volt ez nézhetetlen.
Nem olyan rossz egy 10-es skálán olyan 4,5 lenne szerintem...
Én is ennyit adnék objektíven. Szubjektíven nekem egy fokkal jobban bejött.

Egész jó lett volna, ha nem sz..ják telibe a katonai szabályokat. Annak meg én nem látom értelmét hogy csinálunk abszolút toborzási-PR céllal egy sorozatot a Honvédségről, de a legalapvetőbb szokásokat tök máshogy mutatjuk be. Civil ruhás tisztelgés orrba-szájba, hosszú haj, stb. Alapkiképzés 1. napon se néznék el ezeket nagyon. Meg jó nagy baromság volt "gumilövedékes" Brennel egymásra lőni harcászkodásnál, értem hogy jobban néz ki mint a paintball vagy az airsoft de attól még ilyen akkor se létezik. Ezekben szőrszálhasogató vagyok.
Én végignéztem mert tényleg lekötött meg vártam is a következő részeket, nekem a fő sztorival nem volt bajom sokáig, ezek az apróságok zavartak. Amúgy totál B-kategória az egész, a tök hiteltelen szerelmi szállal (semmit se tudtunk meg arról hogy miért szerettek egymásba, kb elég volt egymásra nézniük, viszonylag nehezen hihető hogy ennyi elég volt a csajnak aki naponta rakás csávóval találkozik, oké hogy több időt nem akartak erre a sztorira szánni, de akkor jobb lett volna bele se rakni) + tonnányi klisé amit összeszedtek mindenféle háborús sorozatokból, de ezek is elmentek nálam szódával. Ezek helyett egy picit több személyiséget is adhattak volna a karaktereknek.

Nekem igazán az utolsó rész volt csalódás.

Az még oké hogy 6ból 5 rész csak a felkészülésről szól, ez a Piszkos 12-nél is így volt, igaz ott 1000x mélyebb a kiképzéses sztori legalábbis a regényben. Viszont az hogy pont a lényeget a küldetést ennyire filléresen oldják meg és időben is összecsapva 20 percben kb az szégyen volt. Korábban hadgyakorlatos részek sokkal feszültebbek és látványosabbak voltak. Jobban kellett volna elosztani a pénzt vagy nem tudom, de ha már felépítettek annyi iraki díszletet kihasználhatták volna jobban is. Megúszós volt az utolsó rész már nagyon, pár képkockából derült ki hogy odakint vannak, heliket is mutathatták volna jóval hosszabb ideig stb. Amúgy meg kevés pénzből is el lehetett volna húzni a játékidőt úgy hogy izgalmas legyen: több harc az épületen belül, ehelyett minden elsőre pillanatok alatt sikerült nekik, semmi bonyodalom, semmin se lehetett izgulni.