A német lövész mitől pàncélgránátos?Szóval mitől páncélgránátos?
A harceljárástól.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A német lövész mitől pàncélgránátos?Szóval mitől páncélgránátos?
És mi már átvettük ezeket a harceljárásokat?A német lövész mitől pàncélgránátos?
A harceljárástól.
Az elnevezésben ez számít valamit?És mi már átvettük ezeket a harceljárásokat?
Úgyértem amikor már teljesen lynx alapú lessz, akkor ok.
Ahogy a németnél a pumák használatával ok.
De egyenlőre a btr az alap(hacsak nem ez van, hogy most jármű nélkül van a zászlóalj) amivel még ez a harceljárás kb végrehajthatatlan értelmesen.
Mármint hogy nem képes arra az alakulat mint ami a neve??Az elnevezésben ez számít valamit?
Az is lehet, hogy párhuzamosan 2 zászlóaljat is elkezdenek lynx-el felszerelni.Mármint hogy nem képes arra az alakulat mint ami a neve??
Vagy nagyon elbeszélünk egymás mellett, vagy csak kötekedsz.
Mármint hogy nem képes arra az alakulat mint ami a neve??
Vagy nagyon elbeszélünk egymás mellett, vagy csak kötekedsz.
Èrtem.Egyelőre a tervezett szerepkör és eljárásrendre utal az elnevezés.
Èrtem.
Eddig is èrtettem.
Arra akartam kilyukadni hogy elsőèvesen te sem mondtad, hogy hadnagy vagy.
Mert nem igaz.
Nem gondoltam hogy valaha èn vèdem be Bobót.Azóta van egy csodaminiszterünk.
Bobónal volt/van keresztelőmániája, ami jó/nem jó, de ez van.Nem gondoltam hogy valaha èn vèdem be Bobót.
De ez èvtizedek óta így megy,hogy a az alakulatok nevèt ès jelentèsèt tènylegesen csak nyomokban tudják azok teljesíteni.
Csak jó lett volna ha ezen is változtatnak.
Ès esetleg amikor a lynx zászlóalj tènyleg teljesèrtèkűen(bèkeidőben) bevethető alegysèg,(creval/opeval, valamilyen val után)akkor nevezik át.
Kap egy csapatzászlót.
Új nevet.
A Lynx tornyában nem biztos hogy bárki odaengednék a lövész helyére, ha nincs legalább egy érettségije...
A német lövész mitől pàncélgránátos?
A harceljárástól.
Szia,Az, hogy valakinek van èrettsègie, közèpiskolája nem jelenti az, hogy èrti amit olvas.
Sajnos van abban valami, amit @Ocses ír.Szia,
Ezt komolyan igy gondolod?
Persze.Szia,
Nagy multinál Minősègèrt Felelős Mèrnök beosztás.Szia,
Szia,
Szeretném jelezni, hogy ha ez nem lenne így, akkor nem lett volna kis hazánkban deviza hitel válság.Szia,