A svédektől.Amúgy honnan lenne alig használt upgradelt C ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A svédektől.Amúgy honnan lenne alig használt upgradelt C ?
Jó jó de éles helyzetben nem dága azokkal repülni...? Mert ha igen akkor nem kell!A svédeknel van használatlan letárolt C/D sárkànyuk kb 2 századra való amit eladásra szántak.
Éles helyzetben semmivel sem drága repülni.Jó jó de éles helyzetben nem dága azokkal repülni...? Mert ha igen akkor nem kell!
Jó tudom téged az olyan kérdések, hogy a fenntartás egy eszköz életében a kiképzéssel együtt a bekerülési ár kb 120-150%-a nem szokott zavarni...Jó jó de éles helyzetben nem dága azokkal repülni...? Mert ha igen akkor nem kell!
Ne tereljél...! Elhangzott feketén fehéren hogy az F-35öt nem tudnánk használni éles helyzetben , jelentsen ez bármit...! És ezt a szakértői hozzászólást támogattad...!Jó tudom téged az olyan kérdések, hogy a fenntartás egy eszköz életében a kiképzéssel együtt a bekerülési ár kb 120-150%-a nem szokott zavarni...
Támogatta dalai láma, meg nem igazán foglalkoztat.Ne tereljél...! Elhangzott feketén fehéren hogy az F-35öt nem tudnánk használni éles helyzetben , jelentsen ez bármit...! És ezt a szakértői hozzászólást támogattad...!
Miért van az hogy mindig csak Magyarországon vetődik fel a kérdés hogy az amerikaiak különböző módokon korlátoznák az amerikai fegyverek használatát? Ennek ellenére mégis vettünk még AMRAAM rakétákat,
Én úgy tudom jó ideig amerikai katonák vigyáztak rájuk idehaza (de lehet csak a kezdeti képzések részeként voktak itt), így az aki ezt kívülről látta elkönyvel(het)te, hogy csak az engedélyükkel használhatóak.Én amúgy ezt már szlovák kollégáktól is hallottam, most hazai kicsengéseken kívül de szerintem sem több mint városi lengenda.
Jó akkor az ebből fakadó vitában az illetőt támogattad....!Támogatta dalai láma.
És kérsz zsepit amivel megtörlöd a könnyeidet?Jó akkor az ebből fakadó vitában az illetőt támogattad....!
Amúgy szép lassan kiderűl hogy az F-35 egyre olcsóbb az E megy nagyon nem az....! Nem lepődnék meg ha pár éven belűl kiderülne hogy a support sem dágább vagy legalább is nem sokkal....!Jó tudom téged az olyan kérdések, hogy a fenntartás egy eszköz életében a kiképzéssel együtt a bekerülési ár kb 120-150%-a nem szokott zavarni...
Háát ebbe egy kicsit belefutottál, nagyon tetszett...! Kicsit lebőgetted magad a nagy összetartás miatt....!És kérsz zsepit amivel megtörlöd a könnyeidet?
Amúgy pont az infatilis showműsor miatt amit előadsz 0 àltalàban önkontrollal (amivel már bannt is nyertél ugyebár) böktem egyet oda. És nem is kellett csalódnom.
Amúgy minél többen rendelik annál olcsób lesz szóval ez így igaz. Én nem vagyok gripen fanatikus mindkét megoldásnak megvan az előnye hátránya.Amúgy szép lassan kiderűl hogy az F-35 egyre olcsóbb az E megy nagyon nem az....! Nem lepődnék meg ha pár éven belűl kiderülne hogy a support sem dágább vagy legalább is nem sokkal....!
Mivel? Annyit mondtam hogy elég "érzelemdúsan" szoktál megnyilatkozni. Nem reagáltam sem a mondanivalójára se semmire.Háát ebbe egy kicsit belefutottál, nagyon tetszett...! Kicsit lebőgetted magad a nagy összetartás miatt....!
…!Háát ebbe egy kicsit belefutottál, nagyon tetszett...! Kicsit lebőgetted magad a nagy összetartás miatt....!
Amúgy ha már itt tartunk miért kell ilyen agresszív stilusban hozzászólni.........? Vagy ez nem volt az.......?És kérsz zsepit amivel megtörlöd a könnyeidet?
Amúgy pont az infatilis showműsor miatt amit előadsz 0 àltalàban önkontrollal (amivel már bannt is nyertél ugyebár) böktem egyet oda. És nem is kellett csalódnom.
Remélem modernizált "C" lesz.Vagy alig használt upgradelt Gripen C...
Modernizált "C" felejtős ? 0 km es sárkánnyal?Sajnos nincs potens eszköz olcsón. És ez marha nagy baj.
Ár-érték arányban szerintem jobb üzlet. A E/F darabára jóval 100 millió dolcsi fölött van brazil üzlet alapján.Remélem modernizált "C" lesz.
TegnapraA svédeknel van használatlan letárolt C/D sárkànyuk kb 2 századra való amit eladásra szántak.