Erre gondoltam én is....rendel, azt is pl. 26-28-as beérkezéssel...
Igen, majd.
Időt nyertünk, megvan a karbantartási szerződés, kihúzzuk egy kedvező gazdasági/politikai pillanatig amikor majd mi is 5.gen vételéről beszélhetünk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Erre gondoltam én is....rendel, azt is pl. 26-28-as beérkezéssel...
Igen, majd.
Időt nyertünk, megvan a karbantartási szerződés, kihúzzuk egy kedvező gazdasági/politikai pillanatig amikor majd mi is 5.gen vételéről beszélhetünk.
És még @kiskrumpli:És még az esetleges repesemény vagy karbantartás/nagyjavítás következtében kieső példányokkal nem is számoltunk. Talán Allesmor kolléga fejtegette még korábban, hogy mindenképpen kéne még egy század
Nagy tévedés, Orbán Erdogannak akart végig kedvezni. Azt egyébként sose értettem, hogy a svédek minek akarnak NATO tagok lenni (a finneket értem). A svédek 200 éve semlegesek, és ez igencsak jó volt nekik. A második világháborúban simán üzleteltek Hitlerrel, simán internaltak az oda tévedt szövetséges gépeket, a hideg háborúban is simán üzleteltek a keleti blokkal.Eléggé izzadságszagúan erőltetett a svéd NATO tagságot bármilyen módon belemagyarázni a 4 Gripenbe. Ennek az égvilágon semmi köze hozzá, Orbán a ruszki gazdája kedvéért szarakodott velük, és fordult szembe az összes szövetségesünkkel. A 4 Gripen már régóta le volt tárgyalva, csak valószínűleg lelassult/megakadt a folyamat a fagyossá tett viszonyok miatt. Mivel nem lehetett tovább húzni a tagsági hozzájárulást, így most pont került a Gripenekre is. 4 gép árából egyszerűen nincs mit leakudni ilyen szinten, és a svédek Nato tagság nélkül is meg tudnák oldani Ukrajna támogatását, ha akarják.
Plusz még egy dolog :mondhatjuk hogy nem megyünk sehova sem, senki ellen sem harcolni, mert nincs elég cuccunk. A válasz miért nem vettetek többet, jobbat magyarok. A mi válaszunk :ha nem raboltatok volna ennyire ki és korrek ajánlott kaptunk volna akkor... De hát ez egy mi lett volna ha.. dolog. Szóval van most már 18 Gripi és nem megyünk sehova sem,kedves global gazdi....rendel, azt is pl. 26-28-as beérkezéssel...
Igen, majd.
Igen , igazat adok neked , számunkra még nem reális opció az F-35 vétele!Kicsit combosodni kell hozzá!...rendel, azt is pl. 26-28-as beérkezéssel...
Igen, majd.
Felső Volta az másról híres: Helmut Schmidt német kancellár mondta a Szovjetúnióról, hogy Felső Volta atomfegyverrel.Mar nem emleksxem kik voltak az ügyesek,tan Honduras vagy Felső Vilta,de valami ilyen szintű orszag.
Nahát!Pontosan. A Gripen storyt le kell zárni majd a C/D század kivonásával és elfelejteni örökre.
5.th gen vagy semmi értelme. Amíg meg nincs a piacon megfelelő, légvédelmet építeni minden mással együtt, ami égető...
.Újdonságként tálalja a kormány a svéd Gripenek érkezését, pedig már több mint egy éve tervben van, hogy idén jönnek
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter már 2022 végén bemutatott egy táblázatot, amin tényként volt feltüntetve a vadászgépek 2024-es érkezése.telex.hu
Pl. Magyarország Gripent. A rakétákat később külön vettük meg hozzá az amerikaiaktól.lehet csak annyi. de téged is kérlek hozz egy pl amikor fegyverzet nélkül vett bárki vadászgépet.
Mint ahogy a csehek is.Pl. Magyarország Gripent. A rakétákat később külön vettük meg hozzá az amerikaiaktól.
.Pontosan. A Gripen storyt le kell zárni majd a C/D század kivonásával és elfelejteni örökre.
5.th gen vagy semmi értelme. Amíg meg nincs a piacon megfelelő, légvédelmet építeni minden mással együtt, ami égető...
Majdnem.Az SW raketak sved keszletbol jottek.Pl. Magyarország Gripent. A rakétákat később külön vettük meg hozzá az amerikaiaktól.
.Most akkor 4 darab, pontosan mit is vettünk? Vettünk?
Én régi német rakétákra emlékszem, de nem biztos hogy jól. Régi rakétákat vettünk, mert olcsóbb volt, és arra tökéletesen jó, hogy a pilóták éleslövészeten el lőjék.Majdnem.Az SW raketak sved keszletbol jottek.
Majdnem.Az SW raketak sved keszletbol jottek.
Én régi német rakétákra emlékszem, de nem biztos hogy jól. Régi rakétákat vettünk, mert olcsóbb volt, és arra tökéletesen jó, hogy a pilóták éleslövészeten el lőjék.