Azt lehet már tudni milyen ütemezéssel / mikor jön a 4 plusz Gripen?
Legutóbb arról volt szó, emlékeim szerint, hogy kettő jövőre, kettő azután.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt lehet már tudni milyen ütemezéssel / mikor jön a 4 plusz Gripen?
A tegnapi videóban 11:40-től beszélt erről a légierő parancsnoka...Azt lehet már tudni milyen ütemezéssel / mikor jön a 4 plusz Gripen?
Engem most csak ez a resze erdekel,De vissza az eredetire 32 F-35 6,5 mrd dollár 2030 után. A cseheknek 2030-35 közti szállítást ígértek ugyanennyire.
Egy 5 gén. gép van, amit ez a magyar kormány ettől az amcsi kormánytól nem kap meg.Engem most csak ez a resze erdekel,
erdekes mert igy ezaltal ok is ugy szamolnak 2040korul bucsuznak majd a 4.gentol mint mi csak nekunk publikusan nincs meg nevezve milyen gepet akarunk utana meg amugy meg ra is erunk (ja nem)
Az elegge borsos meg hogy mennyi ido alatt kell ezt kifizetni
Van meg ott 5.gen gep csak meg egyiketse gyartjak amikozul valaszthatnank. Az f-35 hidd el nekem oda adnak ha akarnankEgy 5 gén. gép van, amit ez a magyar kormány ettől az amcsi kormánytól nem kap meg.
Ez eddig pipa.
Vagy ott kell választani másikat, vagy itthon kell lecserélni egy másikra.
De igazából amióta kikandikáltunk a seggükből, azóta elgondolkodtató mi legyen. Visszamenjünk a nyájba bégetni vagy keresünk másik segget. Esetleg segg nélkül. De a mai világba ezt nem kultiválják.
Azzal hakniztak amcsik szenátorok, hogy blokkolják nekünk a HIMARSt. Félig kamu volt, de ebből a hozzáállásból sztem jelen helyzetben nyugodtan kiindulhatsz.Van meg ott 5.gen gep csak meg egyiketse gyartjak amikozul valaszthatnank. Az f-35 hidd el nekem oda adnak ha akarnank
Minden alkalmat meg ragadna usa hogy eladjon nekunk fegyvert es ekozul az egyik legnagyobb lenne a vadaszgep ami a legiero gerince azzal sakkban lehet tartani egy nemzetet ezert is adnak oda dalolva nekunk ha rosszak leszunk hopp nem kapunk alkatreszt es maris volt utokepes legieroAzzal hakniztak amcsik szenátorok, hogy blokkolják nekünk a HIMARSt. Félig kamu volt, de ebből a hozzáállásból sztem jelen helyzetben nyugodtan kiindulhatsz.
Blokkolták Magyarország amerikai rakétabeszerzését | 24.hu
Egy republikánus szenátornak elege lett abból, hogy a kormány akadályozza a svédek NATO-csatlakozását.24.hu
Ezért kéne Korea felé nézegetni, csak az a baj, hogy olyan rohadt messze vannak, hogy 3 szemüveggel se látok el oda, pedig nem is vagyok szemüvegesMinden alkalmat meg ragadna usa hogy eladjon nekunk fegyvert es ekozul az egyik legnagyobb lenne a vadaszgep ami a legiero gerince azzal sakkban lehet tartani egy nemzetet ezert is adnak oda dalolva nekunk ha rosszak leszunk hopp nem kapunk alkatreszt es maris volt utokepes legiero
Ugyan ez igaz a tobbi fegyverre amit arulnak
Kurva draga mellesleg
Ezért kéne Korea felé nézegetni, csak az a baj, hogy olyan rohadt messze vannak, hogy 3 szemüveggel se látok el oda, pedig nem is vagyok szemüveges
Ők kaptak hozzá gyártást, mi meg 5g-s géphez nem kapnánk (nem tudnánk akkora mennyiséget rendelni, hogy belemenjenek a koreaiak) max alkatrészbeszállítás lehetne...A lengyeleknek meg az oláhoknak nincs messze?
Inkább a KF-21 felé mennék a francia helyett.Egyébként ha nem menne kukába 20 évnyi Gripenezés, a svédek megérdemelnék, hogy kukázzuk a Gripent és mi is a francia vonalra menjünk.
Figyu, lehet, hogy a politikusaik morális hulladékok (a fhansziákhoz hasonlóan), de a Saab abszolút korrekt volt velünk szemben, nem szemétkedett, nem szolgált negatív meglepetésekkel.Egyébként ha nem menne kukába 20 évnyi Gripenezés, a svédek megérdemelnék, hogy kukázzuk a Gripent és mi is a francia vonalra menjünk.
225 millió USD/gép áron???Egyébként ha nem menne kukába 20 évnyi Gripenezés, a svédek megérdemelnék, hogy kukázzuk a Gripent és mi is a francia vonalra menjünk.
És állítólag ez csak a csupasz gépek ára a fegyverzet majd külön tárgyaláson lesz még eldöntve annyi mondott Vucic, hogy meteort nem kapnak, mint ahogy a horvátok se kaptak225 millió USD/gép áron???
2-3 GRIPEN E/F is kijönne ebből, C/D-ből meg vagy 4-5 gép!
Sőt! Lazán lehetne ennyiből 2 F-35-öst is venni!
Nagyon megszívatták a szerbeket a franciák!
Akkor ez még nagyobb szívás nekik! A fegyverzet simán lehet rá fél-egy mrd!És állítólag ez csak a csupasz gépek ára a fegyverzet majd külön tárgyaláson lesz még eldöntve annyi mondott Vucic, hogy meteort nem kapnak, mint ahogy a horvátok se kaptak
Tuti, hogy itt nagyon komoly szempont volt a francia (EU-s) "politkai jóindulat" megvásárlása.Akkor ez még nagyobb szívás nekik! A fegyverzet simán lehet rá fél-egy mrd!
Konkrétan csak erre az üzletre GDP-jük több mint 4%-a megy el...sztem úgy járnak mint mi a Gripennel a 2000-es évkben: semmi másra nem lesz pénzük évekig...
Nem úgy volt, hogy mi valamennyit fogunk? Vagy csak a lazalmaimat elem újra.Viucic azt mondta, hogy nem kaptak hozzá meteort mint ahogy a régióban mások se (elég erősen utalt a horvátokra)
ha megrendeltük és kifizetjük akkor biztosan!Nem úgy volt, hogy mi valamennyit fogunk? Vagy csak a lazalmaimat elem újra.
Szerintem a horvátokra gondolt egyedül, csak azt nem mondhatta ki direktbe.Nem úgy volt, hogy mi valamennyit fogunk? Vagy csak a lazalmaimat elem újra.