Nem lesz olyan szerencséd.Mi meg békésen fogunk szundikázni mint a jólakot ovodás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem lesz olyan szerencséd.Mi meg békésen fogunk szundikázni mint a jólakot ovodás.
Csak tudnám, hogy ezek a kristálygömbös jósok mitől ilyen magabiztosak. Ez 10+ évre előre jósoloás.
1978-79 táján ki jósolta meg a következőket legalább éves pontossággal...?
Csak így nagyhirtelen.
- Jugó szétesik, véres polgárháború
- Irak-Irán meccs
- Irak megszállja Kuvaitot
- 5. arab-izraeli balhé
- Szétesik a VSz
- Megszűnik a Szu
- Líbiával két incidens USA-val + EDC és PF hadműveletek
Ez azért messze túlzás, de az összes nagyhatalom impotens dimplomáciája no meg a német császár ökörsége is kellett ahhoz, hogy berántsa a világot az égésbe. A szövetkségi rendszerek akkora kialakultak. Zoli írásaiban benne volt (Zoli Hajói), hogy ez hogyan történt.1910-ben sem gondolta volna senki , hogy Európa teljesen átalakul, szétesik a Monarchia. Mindenki úgy gondolta, hogy nem nagyon lesz háború,
Irreleveáns, mert az alkotmányos monarchiák nagy részében csak dísznek voltak, politikai hatalmuk kb. semmi. Ez alól az oroszok én németek voltak valamennyire kivételek, de még a német császár sem tehette azt, amit akarsz korlátlanul.mert minden uralkodó rokona volt a másiknak, akkor csak nem esnek egymásnak,
Ez a része az, ami helyes a kommentnek, de nagyon.Tehát megállapítható, hogy a következő évtizedekben a Monarchiának nem kell háborúval számolnia.
Így haderőfejlesztésre semmi szükség.
Azután sajnos nem így alakult......
Ez azért messze túlzás, de az összes nagyhatalom impotens dimplomáciája no meg a német császár ökörsége is kellett ahhoz, hogy berántsa a világot az égésbe. A szövetkségi rendszerek akkora kialakultak. Zoli írásaiban benne volt (Zoli Hajói), hogy ez hogyan történt.
Irreleveáns, mert az alkotmányos monarchiák nagy részében csak dísznek voltak, politikai hatalmuk kb. semmi. Ez alól az oroszok én németek voltak valamennyire kivételek, de még a német császár sem tehette azt, amit akarsz korlátlanul.
Ez a része az, ami helyes a kommentnek, de nagyon.
A helyesírással azért adódnak problémák mert ergo telefonról írók. Mivel 10 es lapátkezem van néha az a 4.3 col igencsak kicsinek tűnik. Nagyobbat meg kényelem miatt nem szeretném. Már próbáltam a betűkiosztásokon változtatni. De amint látod nem sokk sikerrel. Ezt később nézzétek el nekem.Ebből a helyesírásból nagyon nagy magyar rémhírterjesztőre gondol az ember. Moszkvából vagy Bukarestből van a kolléga? Sok orosz emigrál most is a rémes Franciahonba.
Ami miatt "előrelátjuk" a nyugalmat az inkább az, hogy senki nem adna el fegyvert nekünk , ezt a tényt kendőzik el a "nincs rá szükség" megállapítással.
A Dreadnougth írásban van a diplomáciai rész.Ez azért messze túlzás, de az összes nagyhatalom impotens dimplomáciája no meg a német császár ökörsége is kellett ahhoz, hogy berántsa a világot az égésbe. A szövetkségi rendszerek akkora kialakultak. Zoli írásaiban benne volt (Zoli Hajói), hogy ez hogyan történt.
Irreleveáns, mert az alkotmányos monarchiák nagy részében csak dísznek voltak, politikai hatalmuk kb. semmi. Ez alól az oroszok én németek voltak valamennyire kivételek, de még a német császár sem tehette azt, amit akarsz korlátlanul.
Ez a része az, ami helyes a kommentnek, de nagyon.
Hol ennyi hol annyi.Ha valaki tud válasszolni a létszámos kérdèsemre, azt megköszönném!
zseniális!Na, mit mondtam, hogy kell a honvédelmi költségvetést 2%-ra tornászni, hogy a NATO kielégüljön?
Hát a Honvéd Kórházhoz kell csapni még pár kórházat. És TADAMMM:
http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/...ozik_a_budapesti_betegek_ellatasa.649976.html
"....Szent Margit Kórház, az Irgalmasrendi Kórház bizonyos feladatrendszerei, a Jávorszky Ödön, a Flór Ferenc és az Uzsoki Kórház lesz a Honvédkórház társkórháza. Együtt fognak működni a Bethesda Gyermekkórházzal is..."
"....A fejlesztéssel a Honvédkórház 1128 ágyas kapacitása 1597 ágyra bővül...."
".....a Honvédkórházban az átalakításokhoz mintegy százmilliárdos költségvetésre lesz szükség....."
Szerintem Viktor olvassa amit irok.
Jobb mint ha valami jobban hangzó lozungra menne.zseniális!
Jobb mint ha valami jobban hangzó lozungra menne.
Hát szerintem ezt inkább más forrásból kellett volna finanszírozni. Nem tudom megérteni, hogy vezetőink miért idegenkednek - már 30 éve - attól, hogy ténylegesen fejlesszék a honvédséget....
Hát szerintem ezt inkább más forrásból kellett volna finanszírozni. Nem tudom megérteni, hogy vezetőink miért idegenkednek - már 30 éve - attól, hogy ténylegesen fejlesszék a honvédséget....