<blockquote rel="ms07"><blockquote rel="Fennek">
Mintha a horvát gyoda alacsonyabb lenne és a tartó oszlopot se látom.
2 guriga pengésen egy harmadik. Ez igy......nemtom mennyit ér, de szerintem én át tudnám ugrani.
Hát, a péntek éjfélig határidőt mikor kapták? 1-1,5 nappal előtte kb? Ennyi idő alatt nem lehetett a betonvas tartókat kimérni, leverni, a tartódrótot kötözgetni. Kihúzták magában a gyodát, és cső. Díszletnek jó, népvakítás kellett gyorsan. Szerintem a terroristát fogtunk, horvát lefegyverzés is csak hősködés
</blockquote>
Az a "népvakítás" a bevándorlók többségét megállítaná, a többit meg lelassítaná, úgy hogy élőerővel útjukat lehetne állni. De most praktikusan senki nem a zöldhatáron jön, mert a horvátok kényelmesen leszállítják őket.
Mi lenne ha egyszer a határon kőkeményen dolgozó és minden megoldással megpróbálkozó katonák munkáját elismerné és nem mindig csak kritizálná a sok fotelszakértő, aki a gyakorlatban nem tesz semmit a probléma megoldására, vagy az abban résztvevők segítésére? </blockquote>
Látsz Te valahol az írásomban olyat, hogy a katonákat szidnám? Kb ugyanazt leírtam, mint Te, hogy ennyi idő alatt nem volt idő karózni, kötözgetni....
Másrészt, szerintem nem a katonák, rendőrök nyilatkozgatnak mindenféle hőstettet, szóval megint nem őket bántottam. Jó lenne értelmezni is, amit olvasol
OFF