azt készséggel elismerem, hogy a magyar hadiipar Hi-tech..... Ráadásul stealth is. Mert én még nem látom. Francba, hova tettem a fehér botom?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát most a semmiből összedobták ezt a Komondort is... Nem mondom, hogy most idecsődül tőle a világ, de szerintem nem ott van a gond, hogy ne tudnánk kifejleszteni valamit, mert hót kukák a magyarok, hanem ott, hogy nincs pénz, meg ahogy mások is írták nem is lenne jó üzlet. Én is azt osztom, hogy harckocsik, IFV-k, APC-k terén elsőként mindenképpen licence-et lenne érdemes venni (ezekre mind ott lehetne a Rába), és később, pl. a V4-el közösen fejlesztgetni. Mindjárt más ugye, ha a fejlesztési költségek és ötletek 4 fél között oszlanak meg. De pl. Izrael is jó partner lehetne ebben vagy az ukránok.borisz said
<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Hi-tech hadiipari fejlesztések a Magyar Honvédségnél
@zotyek78
Ne viccelj.Ostobaság abból kiindulni, hogy 70 éve mit gyártottak itthon.
Jó, ha először az AK-kat tudják modernizálni.
Egyébként gondoljatok csak utána, az elmúlt pár évben (eemútnyócév )hány T-72-est láttatok működni egyszerre?
Én majd akkor hiszem el ezeket a csodákat, ha már sorozatban gyártják őket.
zotyek78 said
<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: Hi-tech hadiipari fejlesztések a Magyar Honvédségnél
A tárgyaló meg mozgó wc-s buszt én sem értem, hogy miért lenne jó... Persze belvárosban lehet, hogy jó így közben várost nézni, de terepre ugye nem annyira tuti egy puszi.
A nano bevonat meg a drón szimpi, bár ez utóbbi a kép alapján nem tűnt annyira lehengerlőnek.
Kézifegyverek meg nyílván nagyon jó, ha gyártja magának egy ország...
Remélem mindezek mennek majd exportra azért, mert amúgy az tényleg jó, hogy legalább valami van.
<p class="new-blogpost-comment-notice">
<p class="new-blogpost-comment-notice">Jó a busz nem lesz tank, és tereprali bajnok, és nem váltja meg a világot, de ha ennyit fog tudni terepezésben az már lesz valami...
<p class="new-blogpost-comment-notice">http://iho.hu/hir/megmenekult-az-alfa-08-130314 én úgy tudom oda vissza megjárta.
Eddig 19.0.2-est, azelőtt meg az azelőttieket, most már a 20.0-ásat. Megy itt minden, lapozás, idézés, csak az oldal kurvalassú, a fórum meg katasztrófálisan lassú, de azt igérték a fejesek, hogy már tesztelnek egy új valamit ami felpörgeti a dolgokat.mrteddy said
20.0-ás tűzrókám van, aki tud lapozni mit használ?