Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Örvendetes, de ez sajnos lassú tempó, mert addigra vége lesz a háborúnak.
Igen, de annyira titokban tartják, hogy még a vezetők se tudna róla ....Valaki tudja esetleg, hogy a zrínyi 2026 programban van bármi említés arról, hogy fejlesztenék majd a harckocsi állományunkat?
A lengyelek vicceltek a múltkor valami cikk alatt, hogy beférne a hadsereg abba a 100 buszba. Hát ha számolunk kicsit, akkor a harcoló állomány tényleg beférIgen, de annyira titokban tartják, hogy még a vezetők se tudna róla ....
Egyelőre veszünk 100 új buszt amelyekben egyébként van tank és lehet velük tankolni
Egyébként az elmúlt hónapokban történteket követően, én már bizakodó vagyok. Nem tetszik pár dolog, például a könnyű-közepes-nehéz koncepció, de legalább tesznek valamit, fejlesztenek valamit. Elkezdődött a változás szerencsére.
IEgyébként az elmúlt hónapokban történteket követően, én már bizakodó vagyok. Nem tetszik pár dolog, például a könnyű-közepes-nehéz koncepció, de legalább tesznek valamit, fejlesztenek valamit. Elkezdődött a változás szerencsére.
Harckocsi meg mire??? Meg repulo???Valaki tudja esetleg, hogy a zrínyi 2026 programban van bármi említés arról, hogy fejlesztenék majd a harckocsi állományunkat?
Örülök neki meg minden (illetve nem, mert a vasnak a levegőben a helye) de ez miért biztpol?
Szolnok
Ez a többi közbeszerzésnél is így megy, és nem csak Magyarországon. Amit viszont nem értek, hogy ilyen ügyben bárki is hogy kaphat csak felfüggesztettet, a pénzbűntetés mértékét nem tudom, de a teljes kárt a kapott kenőpénzzel együtt kifizettetném velük, természetesen kamatostól, s hanem teljes vagyonelkobzás, a különbséget meg leülhetné napi 1000 forintért.
Le lehetne tesztelni az 5. cikkelyt. Azután függetlenűl, hogy működik vagy nem, valószínűleg Lengyelország benyomulna Ukrajnába és az az 1500 katona hirtelen máshova kellene, ennyit meg attól függetlenűl is vissza kell tudjon verni a MH.Most a tv2 hirekben hangzott el, hogy Szijjártó elitéli, hogy ukrajna 800-1000 katonát telepít kárpatajára.
Eddig úgy tudtam, hogy csak 1 zl lesz telepítve?
Ez honnantól közvetlen konfrontáció?
150 km határszakaszt most megtudnánk védeni?
Ez para....
Ne misztifikáld túl az ukránokat, rájuk parancsolnak az amerikaiak és ennyi, különben a lélegeztetőgép elzárva.Le lehetne tesztelni az 5. cikkelyt. Azután függetlenűl, hogy működik vagy nem, valószínűleg Lengyelország benyomulna Ukrajnába és az az 1500 katona hirtelen máshova kellene, ennyit meg attól függetlenűl is vissza kell tudjon verni a MH.