Az a "kötél" a rádió antenna.A kötél a fülke,és a farok rész között,csak merevítés,vagy azzal kormányoz?

Nálam meg. Sosem láttam még ehhez hasonlót sem. Nem Il-10. Az a továbbfejlesztése. Én ha nem mondják, még azt se látom bele, hogy Iljusin.Megállt a tudomány...
War Thunder fórumon kínai turbopropos Il-10-ként azonosítottákEzt be tudná valaki azonosítani? Ha minden igaz valami késői modernizált változat.
![]()
Jól át lett akkor alakítva.War Thunder fórumon kínai turbopropos Il-10-ként azonosították
Ennyit én is tudok, de tudtommal így vették a szovjetektől. Ez egy olyan késői modell volt ami már nekik nem kellett de el tudták adni Kínának.War Thunder fórumon kínai turbopropos Il-10-ként azonosították
Találtam végül leírást a gépről igaz csehül vam de talál gugli translate segítEnnyit én is tudok, de tudtommal így vették a szovjetektől. Ez egy olyan késői modell volt ami már nekik nem kellett de el tudták adni Kínának.
Vagy valami ilyesmi.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..