Improvizált harcjárművek

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 247
75 761
113
technical-photo-copy-1536x864.jpeg


Toyota truck with a massive chain gun in Yemen
 

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
21 746
34 933
113
Valahol Ukrajnában...

Volga-Technical-Ukraine-Machine-gun.jpg

GAZ-24-10 Volga sedan with a remote controlled weapon station module consisting of a KPVT 14.5mm heavy machine gun

Eternal Maxim

IMG_5810.jpg

ezek a dzsihad mobilok minden konfliktusba előkerülnek (főleg statikusba alkalmazzák ezeket kihelyezve.)
Ezt érdemes lenne megelőzni és egy olyan kitt készletet készíteni pic up okra amik szükség esetén központilag kiosztható és valós egységes védelmet biztosít a járműveknek több védelmi kategoriába... Modularitás ezért fontos. (nem azért hogy előhozzam a VÉRT et. de az a változata ami acélt is tartalmaz kisebb menyiségbe elférhetne raktáron.)
 
 • Tetszik
Reactions: Pogány

papi

Well-Known Member
2017. április 22.
1 584
4 671
113
Aztán óvatosnak kell lenni, mert innen meg már tényleg csak egy egészen kis lépés a pokol legsötétebb bugyra.
_GMATWiNnifvN_1BWesWTnMF6AXumcrxA70mOg86BjfKOs2Q9EtyShtGN5i8eHik-_qJYss0RQA_B0c6pJSOh2zNGmh12IYZYSkC05w

617385674_i2h2M-L.jpg