Improvizált harcjárművek

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

R

Ruby de Puteaux

Guest
A szíriai Ansar al-Tahwid iszlámista csoport által épített mega-technikal. :)
Egy T-62-ből kiszerelt 115mm-es U-5TS ágyút berheltek teherautó-alvázra. Beceneve Ansar-1, 2db-ot csináltak még 2020. elején, repeszgránáttal használták a kormányerők állásai ellen.

Erb8SA_XIAAPXrE


Erb8Z5tWMAIc97j


Erb8h0WXEAAysfV
xqg2n9ha6zh71.jpg
 

tacticool

Well-Known Member
2015. január 12.
1 217
3 563
113
Ezért imádom itt a modern civilizációban a nem tuggyuk' megcsinálni dologt. :D

Az a baj ezekkel a barkács dolgokkal, hogy videón jól néznek ki, de amint vissza is tudnak lőni rájuk, vagy le kell menni az útról... hát, elég csúnyán ki szoktak fingani. :D

Azért remélem a bongyor Tony Stark srác túlélte és valahol boldog, nyugodt, hosszú élete lesz.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 356
67 418
113
Az a baj ezekkel a barkács dolgokkal, hogy videón jól néznek ki, de amint vissza is tudnak lőni rájuk, vagy le kell menni az útról... hát, elég csúnyán ki szoktak fingani. :D

Azért remélem a bongyor Tony Stark srác túlélte és valahol boldog, nyugodt, hosszú élete lesz.
Persze, értem magát a barkács vidámságot, de maga az elv a lényeg. ezek a sivatagban faragnak bele elektronikát, mi meg sírunk mert a BTR kurblis és senki nem csinálta meg jobbra. Ez a szomorú.