Látod, nekem csak a legfontosabb részlet ragadta meg a figyelmemet!Úgy tudom több készült belőle, ahogy látod az egyik képen csak egy nehézgéppuska van rajta.
A pántot gondolom az akkori Rambó-kultusz miatt használták.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látod, nekem csak a legfontosabb részlet ragadta meg a figyelmemet!Úgy tudom több készült belőle, ahogy látod az egyik képen csak egy nehézgéppuska van rajta.
A pántot gondolom az akkori Rambó-kultusz miatt használták.
Most lemegyek az autó beállóba és megmutatom ezt a képet az enyémnek , hogy érezze milyen jó helyre is került ! LOL
Toyotám van! Sírjak???Bezzeg amikor értelmeset írok az nem tetszik ennyire!
Veszélyes vizekre evezel, Jóuram!--> 1 Level Crook VS Level 100 Mafia Boss:
Ha jól gondolom az egy Mercedes Actros(?). Meg is van az új Rheinmetall projektünk a T-72-ek felújítására!
Élet a Hilux és L200 előtt.
Te is kezded? És lovakat is vegyünk? Gidrán már van Muraközit?Jó öreg Flak 20-as. Érdemes lenne nagyobb tételben beszerezni egy mai utódot (tulajdonképp a zsu23-2 is valami olyasmi.
Egy beálló konfliktusban ezek tömegével kellenének.
Szovjetek Szegedre vonulnak be kicsit sem rekvirált dzsihadkocsikok:Élet a Hilux és L200 előtt.
Kisteherautóra.Hát tudja a faszom mire gyógyították fel azt a bmp-1 tornyot.
Ez igen és még sorozatban készülKisteherautóra.
Jemenben ha autót veszel akkor az alapfelszereltség része a légvédelmi géppuska. Extraként gránátvetőt vagy BMP-1 tornyot is kérhetsz.Jemeni Suzuki.
Líbia.
Ezt nem tudom megállapítani honnét van, de egy Kia platós, ősrégi leharcolt 37mm-es szovjet légvédelmi gépágyúval.
Líbiai Humvee egy AML-90 tornyából kiműtött ágyúval.
Az előző oldalon már említett Garda Panteri egy másik járműve. FAP 13 alvázas, 76mm-es lövege volt.
Személyes kedvencem:
Borzasztó.
További érdekességek: https://www.reddit.com/r/shittytechnicals/