Az indiánok igen csak magasra tették a lécet úszóképes ifv tekintetébenIndia is looking for a new IFV
![]()
Indie poszukują nowego bojowego wozu piechoty
23 czerwca Wojska Lądowe Sił Zbrojnych Republiki Indii opublikowały zapytanie o informację (RFI) w sprawie pozyskania perspektywicznego gąsienicowegozbiam.pl
Valakik majd biztos megépítik nekik, ha van sok pénzük és türelmesek. Vagy lejjebb adnak az igényekből.Az indiánok igen csak magasra tették a lécet úszóképes ifv tekintetében![]()
Jaja már akkor furcsán néztem kicsit amikor a követelmények között azt olvastam,hogy az alapból stanag 5-ös elülső páncélzatot a későbbiekben stanag 6-os szintre kell majd hozni de igazán a lézerfegyvernél kerekedett el a szememValakik majd biztos megépítik nekik, ha van sok pénzük és türelmesek. Vagy lejjebb adnak az igényekből.![]()
Hogy mi van...?Lynx menni India?
Mondjuk ha elkepzelem ezt a Lynxet a sarban hasig felulve ahogy a kis gumi tappancsaival esetlenul kapalodzik, mikozben a lanctalp tetejen levo resen tokig behordta es eltomitette magat sarral...
Es mindez usszon. Erted.Jaja már akkor furcsán néztem kicsit amikor a követelmények között azt olvastam,hogy az alapból stanag 5-ös elülső páncélzatot a későbbiekben stanag 6-os szintre kell majd hozni de igazán a lézerfegyvernél kerekedett el a szemem![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..