Üdvözlet!
Jöttem beleokoskodni a témába. Meg kell, hogy mondjam, szép hajót kapnak az indiaiak - (Szia Dima! Jó videó.) - és ahogy látom, nem annyira vacak gépek járnak hozzá.
Persze értem én, hogy 70-es évekbeli színvonal, de nem tűnik rossznak az oroszoktól, amit csináltak. Igen, lehet, hogy szándékosan késleltetik az egészet, de ebben az esetben én inkább valóban arra gondolok, hogy nem volt megfelelő az a szigetelés, amihez állítólag ragaszkodott a T. Vásárló.
Márpedig Uraim a piacon nem termelni a mutatvány, hanem eladni. És ha a Kedves Vásárló minden észérv ellenére ragaszkodik a saját elképzeléséhez, ám legyen, pláne, ha még fizet is érte. Legfeljebb majd még egy picit pluszban ráfizet, ha hülye volt. Ez egyszerű képlet.
Más: Az oroszok évszázadok óta - ellentétben a nyugat-európai gyarmatosító hatalmakkal - nem a tengerentúlról gyűjtötték be a gyarmatokat, hanem a közvetlen szomszédságából. (SZU = a cári Oroszország + gyarmatai, az egyenlőségjel természetesen a térképnek szól, nehogy valaki a cári rendszer vs. szovjet rendszer összehasonlítására gondoljon.)
Ennek ellenére a most összetrombitált orosz hadiflottának Szíria környékén azért nem sok állam flottája lenne komoly ellenfele a tengereken. Sőt, tippem szerint a nem sok az egyenlő az eggyel.
No, ennyi a maszek véleményem az ügyről. Illetve még annyi, hogy a kínaiak új hajója sem néz ki sz@rul, bár tudom, ez nem a kínai topik. Ezek a ruszkik szép hajókat építenek, akárhonnan is nézem a dolgot.
Indiával természetesen együtt érzek.