új vezetó a Mossad élén
Meglepő módon Bibi kívülről hozta, a Páncélos Hadtestben szolgált
Meglepő módon Bibi kívülről hozta, a Páncélos Hadtestben szolgált

Ez a hivatalos.@Giskard az a Tzahal első vonalban szolgáló lányok cikk, az amúgy teljesen fals.
De legalább vicces
Ne dőlj be mindennek.
According to figures from the IDF’s Manpower Directorate, more than 20,000 women eligible for combat service enlisted last year. These recruits were assessed as medically, physically, and mentally fit for frontline duty. Of these, 35% participated in preparatory combat assessment days, and 76% of those went on to formally enlist as combat soldiers. In total, roughly 5,300 of the 7,000 women expressing interest in combat roles completed the process. “As of today, one in four women found fit for combat service actually enlists in a combat role,” said Major-General David Bar Kalifa, head of the Manpower Directorate.
Female soldiers are now a major component of units stationed along Israel’s borders with Egypt and Jordan, as well as along the separation barrier in the West Bank. In some battalions, women constitute over 60% of personnel, and some even serve aboard Israel’s main battle tanks, the Merkava. In recent years, these units have carried out operational missions in the Gaza Strip. The proportion of women in artillery and Home Front Command units is also rising, while attention is increasingly focused on female recruits in the elite Yahalom combat engineering unit, currently in training.
Az nem tudom mikor voltEz a hivatalos.
A valóság meg az amikor elmondja a tábibácsi a kint tanfolyamon lévő külföldi tiszteknek, hogy inkább nemharcolóba igyekeznek tenni a nőket ahol csak lehet. Főleg EW, híradó meg hasonló helyekre.
Ez tavaly. De vannak kint magyar tisztek minden évben különböző tanfolyamokon.Az nem tudom mikor volt
Egy olyan ostoba hadvezetés nincs a világon és igen a zsido sem kivételével. Aki szép fiatal lányokat kitesz ellenséges elsovonalbeli tűznek. Senki sem szeret szép fiatal lányokat kibelezve meg szét darabolva stb módon látni, az mindennel nagyobb morál csökkentő dolog. Ami meg a cikkben van azok meg biológiai tények és senki nem kockáztat veszteséget emiatt és az előbbi dolgok miatt. Teljesen rendbe van a cikk és nincs benne semmi dehonesztáló dolog. Ez így helyes a szép fiatal lányoknak nincs keresni valójuk az ellenség közelében.@Giskard az a Tzahal első vonalban szolgáló lányok cikk, az amúgy teljesen fals.
De legalább vicces
Ne dőlj be mindennek.
According to figures from the IDF’s Manpower Directorate, more than 20,000 women eligible for combat service enlisted last year. These recruits were assessed as medically, physically, and mentally fit for frontline duty. Of these, 35% participated in preparatory combat assessment days, and 76% of those went on to formally enlist as combat soldiers. In total, roughly 5,300 of the 7,000 women expressing interest in combat roles completed the process. “As of today, one in four women found fit for combat service actually enlists in a combat role,” said Major-General David Bar Kalifa, head of the Manpower Directorate.
Female soldiers are now a major component of units stationed along Israel’s borders with Egypt and Jordan, as well as along the separation barrier in the West Bank. In some battalions, women constitute over 60% of personnel, and some even serve aboard Israel’s main battle tanks, the Merkava. In recent years, these units have carried out operational missions in the Gaza Strip. The proportion of women in artillery and Home Front Command units is also rising, while attention is increasingly focused on female recruits in the elite Yahalom combat engineering unit, currently in training.
Gondolom ki, mit lát, azt mondjaEz tavaly. De vannak kint magyar tisztek minden évben különböző tanfolyamokon.
Az izraeli előadó tábornok mondta amikor rákérdeztek a női katonák számára mivel az MH is elég sok női katonával operál.Gondolom ki, mit lát, azt mondja
stimmt, viszont nem is csak a Caracal van, asszem az szerepelt a kolléga posztjában. Bőven vannak vegyes egységekbenAz izraeli előadó tábornok mondta amikor rákérdeztek a női katonák számára mivel az MH is elég sok női katonával operál.
Van egykét kirakat alegység de az nem a többség.
Nem úgy van, hogy a nők lesznek a kikèpzők?stimmt, viszont nem is csak a Caracal van, asszem az szerepelt a kolléga posztjában. Bőven vannak vegyes egységekben
és a hk-nál is
Vannak csajok is kiképzők.Nem úgy van, hogy a nők lesznek a kikèpzők?
Èn egy szer valami videóban azt láttam pár ève.
Èn arra cèloztam, hogy èn azt láttam hogy a nők "max" kikèpzők lesznek. Ott pont harckocsizókat kèpeztek.Vannak csajok is kiképzők.
Nem egy hősi halált halt Okt.7-én, amikor a bázison védték a fegyvertelen kiképzendőket
Nem. Jelentkezhetnek harci egységbe is.Èn arra cèloztam, hogy èn azt láttam hogy a nők "max" kikèpzők lesznek. Ott pont harckocsizókat kèpeztek.
Amúgy harcolóknál elvileg akkor nem voltak. Bár ez jópar ève volt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..